Μουσική

Kesha: «Δεν είμαι γκέι ούτε στρέιτ – Δεν ξέρω τι είμαι» – Hit Channel

«Αρνούμαι να είμαι οτιδήποτε, εκτός από το να είμαι ανοιχτή σε όλα αυτά».

Η Kesha δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα μήνυμα για τον Μήνα Υπερηφάνειας, διαβεβαιώνοντας τους queer θαυμαστές τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπούν, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει ακόμα τη σεξουαλική ταυτότητά της.

«Χαρούμενο Pride!» έγραψε και συνέχισε: «Σε περίπτωση που δεν ήμουν αρκετά ξεκάθαρη, ήθελα απλά να αφιερώσω ένα λεπτό για να πω σε όλους ότι όχι μόνο είστε επαρκείς, ακριβώς όπως είστε, αλλά ο κόσμος είναι τόσο τυχερός που σας έχει. Δεν είμαι γκέι. Δεν είμαι στρέιτ. Δεν ξέρω τι είμαι».

Η 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία διαθέτει σημαντικό κοινό από την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+, έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο το μήνυμά της, σε περίπτωση που ορισμένοι δεν το κατάλαβαν.

«Αγαπώ τους ανθρώπους. Αγαπώ τους ανθρώπους γιατί είμαστε όλοι τα δικά μας μικρά συνειδησιακά ταξίδια, που χορεύουν γύρω από τον ήλιο. Πόσο παράξενη και ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική είναι αυτή η ζωή, σωστά;», σχολίασε σε μία ανάρτησή της από ένα ταξίδι της στην Ισλανδία.

«Αρνούμαι να είμαι οτιδήποτε, πραγματικά, εκτός από το να είμαι ανοιχτή σε όλα αυτά. Ξέρω ότι μπορεί να είναι περίπλοκο μερικές φορές, αλλά σας βλέπουμε και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Σας αγαπώ Animals, χαρούμενο Pride, τα λέμε στο “Stonewall” σύντομα!», πρόσθεσε.

Conjuring Kesha

Η Kesha πρόκειται να εμφανιστεί στο εμβληματικό «Stonewall Inn» της Νέας Υόρκης στις 24 Ιουνίου για τον Μήνα Υπερηφάνειας και την Ημέρα του Stonewall 2022 που θα τιμήσει την επέτειο της Εξέγερσης του Stonewall το 1969.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν επίσης μέσω βίντεο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο Rufus Wainwright, ο Adam Lambert, ο Billy Porter, η Conchita Wurst, ο Tom Daley, η Chelsea Clinton και ο Dustin Lance Black.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέρος αυτού του ιστορικού γεγονότος», ανέφερε η Kesha σε δήλωσή της τον Μάιο.

«Ως αιώνια υποστηρίκτρια της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω αυτή τη μνημειώδη περίσταση με τους φίλους μου στο Pride Live και θα εμφανιστώ στην Ημέρα του Stonewall», συνέχισε.

«Το “Stonewall” είναι ένα ξεχωριστό μέρος για την queer κοινότητα και ανυπομονώ να τιμήσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχουμε φτάσει, ενώ έχω την πεποίθηση ότι ο αγώνας για την ισότητα σε αυτή τη χώρα συνεχίζεται και δεν θα υποχωρήσω ποτέ. Ελάτε να χορέψετε μαζί μου!», δήλωσε.


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News