Οικονομία

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο στα Health & Safety Awards

Του Γιάννη Χαλκιαδάκη

Για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων που  παραμένει ύψιστη αξία και καθήκον της  Johnson & Johnson, αναφέρθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου στην  Ελλάδα Θεόδωρος Λεφάκης, με την ευκαιρία της διπλής βράβευσης της εταιρίας, στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η υποψηφιότητα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση Προσωπικού» και Αργυρό Βραβείο η υποψηφιότητα «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» στην κατηγορία «Παραδειγματικός Εργοδότης».

«Το χρυσό βραβείο για τη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής της εταιρείας αναδεικνύει το πάθος μας να υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό κάθε μέρα, για τον κάθε ένα  εργαζόμενό μας και κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά», δήλωσε ο κ. Λεφάκης, σχολιάζοντας τη βράβευση.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού  της εταιρίας στην Ελλάδα Ζέττα Κοτρώτσου, επισήμανε  τα εξής:

«Στην οικογένεια εταιρειών της Johnson & Johnson, η ασφάλεια, η συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των οικογενειών τους είναι προτεραιότητά μας, ώστε να μπορούμε μαζί να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν αυτήν ακριβώς τη δέσμευση και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση και στο μέλλον.»

Πιο αναλυτικά, η χρυσή διάκριση με θέμα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» απονεμήθηκε στη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής Καταναλωτικών Προϊόντων της Johnson & Johnson, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα Προγράμματα Εκπαιδεύσεων τα οποία υπηρετούν ως ύψιστη αξία της εταιρείας, την υγεία και την ασφάλεια.

Ειδικότερα, ο βιωματικός τρόπος διεξαγωγής του προγράμματος «Ημέρες Ασφάλειας» που είχε ως στόχο την εκπαίδευση ομάδων εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών, συνέβαλε καταλυτικά τόσο στην ευαισθητοποίησή τους, όσο και στην καλύτερη υιοθέτηση των κανόνων ασφαλείας, έτσι ώστε η ασφάλεια να γίνεται αντιληπτή ως συνήθεια ζωής.

Η αργυρή διάκριση με τίτλο «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» αφορά στο σύνολο των εταιρειών της οικογένειας Johnson & Johnson και ανέδειξε την  άμεση και αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.

Ενδεικτικά, ενισχύθηκε η πρόσβαση των εργαζομένων σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων υποστήριξης των νέων εργασιακών αναγκών που δημιούργησε η πανδημία.

Επιπλέον, αξιοποιήθηκαν προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης, επιπρόσθετες παροχές, νέοι τρόποι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αλλά και πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της πνευματικής και σωματικής υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους

Σημειώνεται πως η Johnson & Johnson, πιστεύει ότι η καλή υγεία αποτελεί θεμέλιο ποιότητας ζωής, μίας ακμάζουσας κοινωνίας και της συνεχούς προόδου.

Γι’ αυτό για περισσότερα από 130 χρόνια, στόχος της εταιρίας  είναι η φροντίδα των ανθρώπων κάθε ηλικίας και σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Ως μια  από τις  μεγαλύτερες εταιρείες  φροντίδας υγείας στον κόσμο, δεσμεύεται  να λειτουργεί πάντα για το κοινό καλό. Προσπαθεί να βελτιώνει την πρόσβαση των ασθενών σε θεραπείες, να δημιουρεί υγιέστερες κοινωνίες προτάσσοντας υγιή νου, σώμα και περιβάλλον διαθέσιμο σε όλους, παντού.

Συνδυάζει την καρδιά, την επιστήμη και την εφευρετικότητά  για να αλλάξει ριζικά την πορεία της υγείας για την ανθρωπότητα.

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie