Θλίψη στην Ισπανία: Νεκρό το 2χρονο αγοράκι που είχε πέσει σε πηγάδι – Το δράμα της οικογένειας..!!

Τo σώμα του μικρού Γιούλεν που είχε παγιδευτεί σε στενό πηγάδι βάθους σχεδόν 100 μέτρων πριν 13 μέρες κοντά στη Μάλαγα βρήκαν προχθες βράδυ διασώστες.

Ο Γιούλεν Ροσεγιό, το αγοράκι δύο ετών που είχε πέσει σε πολύ στενό και βαθύ πηγάδι τη 13η Ιανουαρίου στη νότια Ισπανία, βρέθηκε νεκρός τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

Αυτό ανακοίνωσαν οι αρχές σημαίνοντας το τέλος της περίπλοκης και δύσκολης, ευρείας κλίμακας επιχείρησης που έκανε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στη χώρα της Ιβηρικής να κρατάει την ανάσα της.

«Δυστυχώς τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο επίπεδο του πηγαδιού» όπου είχε εγκλωβιστεί το δίχρονο αγοράκι και το βρήκαν νεκρό, δήλωσε ο νομάρχης της Ανδαλουσίας, ο Αλφόνσο Γκόμεθ δε Θέλις, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού.

Ο Γιούλεν γευμάτιζε με τους γονείς του στην ύπαιθρο την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και έπαιζε σε ένα χωράφι που ανήκε σε μέλος της οικογένειάς του, όταν έπεσε στο βαθύ εγκαταλελειμμένο πηγάδι, διαμέτρου 25 εκατοστών. Σύμφωνα με τις αρχές της Ανδαλουσίας, είχε διανοιχθεί σε αναζήτηση νερού αλλά δεν είχε άδεια.

Ο πατέρας του παιδιού είχε δηλώσει τότε ότι ο γιος του έπεσε στην τρύπα και ότι τον άκουγε να φωνάζει εκείνου το απόγευμα. «Έσπρωξα τις πέτρες και άκουσα τον γιο μου να κλαίει» είχε δηλώσει σε τοπική εφημερίδα πριν από 10 ημέρες προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το αγόρι έχει εγκλωβιστεί εκεί. «Μακάρι να ήταν αδύνατο να είναι κάτω εκεί, αλλά τον άκουσα. Μακάρι να ήμουν εγώ θαμμένος κάτω εκεί, ώστε να μπορεί να είναι εδώ με τη μητέρα του».

«Όλη η Ισπανία συναισθάνεται την απέραντη θλίψη του οικογένειας του Γιούλεν. Παρακολουθήσαμε από κοντά κάθε βήμα αυτού που του συνέβη. Ευχαριστούμε για τις ακούραστες προσπάθειές τους όλους όσοι προσπάθησαν να τον σώσουν όλες αυτές τις ημέρες», δήλωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

Η κοινή γνώμη της χώρας συγκλονίστηκε ακόμη περισσότερο από το δράμα του μικρού όταν τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν πως η οικογένεια βίωσε ακόμη μια τραγωδία μόλις το 2017, όταν ο τρίχρονος γιος της πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή ενώ περπατούσε στην παραλία.

Πηγή: Efsyn.gr