Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο αποκαλύπτει: Εκείνος μου τηλεφώνησε και μου το ζήτησε..!!

Ο αισθησιακός χορός της καλλίγραμμης χορεύτριας Εβίτας Χουντάλα, μπροστά στο πρόσωπο του καθισμένου Σαββόπουλου κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, στη μουσική σκηνή Άλσος, είναι αυτό που συζητιέται περισσότερο ακόμη και από την ίδια τη συναυλία.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Alpha, «Μετά τα μεσάνυχτα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Σαββόπουλος της τηλεφώνησε και της ζήτησε να κάνει στριπτίζ επί σκηνής.

«Ο Σαββόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να σκηνοθετήσουμε ένα στριπτίζ στη σκηνή. Πριν ξεκινήσω το στριπτίζ ήμουν ντυμένη αστυνομικός και στη συνέχεια όταν έμεινα με τα εσώρουχα, φώναζα από το μικρόφωνο:» Θέλετε να συλλάβω τον Σαββόπουλο;». Ήταν μια ωραία έκπληξη για το κοινό όλο αυτό και φάνηκε ότι το διασκέδασαν και μας άρεσε πολύ» είπε η Εβίτα Χουντάλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ποια είναι όμως η χορεύτρια που συζητιέται τον τελευταίο καιρό; Η Εβίτα Χουντάλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή άρχισε να κάνει μπαλέτο και στη συνέχεια συνεργάστηκε ως χορογράφος και χορεύτρια σε μιούζικαλ με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz. Σήμερα διδάσκει μπαλέτο σε παιδιά και χορογραφεί σε θέατρα.

Η ίδια αποκάλυψε και άλλες πτυχές της προσωπικής της ζωής: «Έχω απορρίψει τρεις προτάσεις γάμου στη ζωή μου.

Ο άντρας πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να με καταφέρει να τον παντρευτώ. Μου αρέσει η δουλειά μου και το σώμα μου και αισθάνομαι άνετα να χορεύω με τα εσώρουχα».

Πηγή: topontiki.gr