Η μοναδική φωτογραφία του Ευάγγελου Αντώναρου- Τόσο κωμική…που έχει γίνει viral..!!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος στην φωτογραφία απολαμβάνει τις διακοπές του.

Μια μοναδική φωτογραφία από τις διακοπές του στην Πάτμο ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Η φωτογραφία είναι τελείως κωμική αφού ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και δραστήριος παράγων στον χώρο της κεντροδεξιάς που φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται “αραχτός” σε πισίνα πιθανώς, να απολαμβάνει τον ήλιο.

Η φωτογραφία προφανώς και δεν κολακεύει ιδιαίτερα τον κ. Αντώναρο, που γράφει ότι είναι η τελευταία του βουτιά πριν αναχωρήσει, ενώ αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων που βρήκαν ευκαιρία να ειρωνευθούν τον Βαγγέλη Αντώναρο.

Αν και σε διακοπές, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντως φροντίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και ειδικά για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την φωτιά στο Μάτι και την προσπάθεια συγκάλυψης των ενόχων. Ο κ. Αντώναρος, αν και συγκλονισμένος, δηλώνει ότι δεν πιστεύει τον καταγγέλοντα, ούτε για τα όσα λέει για τις φωτιές στα Κύθηρα και τη Μάνη, αφού η πεποίθησή του ότι φαγώθηκαν λεφτά το 2007 για τις πυρκαγιές στην Ηλεία και το Ταμείο αρωγής που δημιουργήθηκε για την ανακούφιση των πληγέντων, είναι ψέματα.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Τελευταια βουτια στην Πάτμο πριν αναχωρησω…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 20. Juli 2020

Πηγή: thetoc.gr