Μουσική

Η Billie Eilish χρησιμοποίησε σωσία στο «Coachella» – Hit Channel

«Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν εγώ».

Η Billie Eilish χρησιμοποίησε μία σωσία για να μπορέσει να εξερευνήσει απαρατήρητη το «Coachella».

Η τραγουδίστρια ήταν επικεφαλής του μουσικού υπερθέαματος που έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο και για να μπορέσει να πάει και να εξερευνήσει όσα ακόμη είχε να προσφέρει το φεστιβάλ, έπεισε μία από τις χορεύτριές της να ντυθεί σαν εκείνη, ενώ η ίδια επέλεξε ένα χαμηλών τόνων μαύρο ρούχο και κατάφερε να σμίξει με επιτυχία με το πλήθος.

«Είχα μία σωσία, μία από τις χορεύτριές μου. Πήραμε μία μαύρη περούκα και της κάναμε κότσο και της δώσαμε μία μάσκα και γυαλιά ηλίου», είπε η Billie Eilish στο Apple Music.

«Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν εγώ. Έβαλα ένα μεγάλο μαύρο παλτό και ένα γιλέκο ασφαλείας, κουκούλα και γυαλιά», πρόσθεσε.

Η Billie Eilish θα είναι επικεφαλής του μουσικού φεστιβάλ «Glastonbury» στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτήν την εβδομάδα και παραδέχτηκε ότι αισθάνεται ότι δεν αξίζει τη θέση στην κορυφή του προγράμματος μαζί με τον Paul McCartney και τον Kendrick Lamar.

«Είναι μία σοβαρή ευκαιρία που δίνεται μία φορά στη ζωή για να σου ζητηθεί να πας και να το κάνεις. Και αισθάνομαι συνεχώς ότι δεν αξίζω τίποτα και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Θα έλεγα ότι αυτό είναι καλό πράγμα ως επί το πλείστον», παραδέχτηκε.

«Αλλά πρώτα απ’ όλα, σε κάνει να αμφισβητείς τους πάντες, γιατί σκέφτεσαι: “Γιατί να επιλέξετε εμένα;”. Αλλά με αυτό να λέγεται, γι’ αυτό είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη που θα είμαι ο νεότερος επικεφαλής όλων των εποχών», συνέχισε.

Η Billie Eilish, η οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της στο «Glastonbury» το 2019, «νιώθει τιμή» και «είναι ενθουσιασμένη» που είναι μία γυναίκα επικεφαλής του φεστιβάλ, επειδή δεν τείνει να είναι ο κανόνας.

«Είμαι γυναίκα και αυτό είναι πολύ ωραίο. Και αυτό με κάνει ενθουσιασμένη για το μέλλον. Και δυστυχώς, δεν υπάρχουν συνεχώς πολλές γυναίκες επικεφαλής, οπότε αισθάνομαι πραγματικά τιμή και πραγματικά ενθουσιασμένη», δήλωσε.

Billie Eilish - Damon Albarn - Coachella 2022

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News