30.2 C
Αθήνα
Τεχνολογία

HUAWEI MateBook D 16: Το laptop που ήρθε να αλλάξει τους κανόνες!

Θυμάστε εκεί προς το τέλος της πρώτης δεκαετίας του 2000 που όλοι κυκλοφορούσαμε με ένα notebook στα χέρια. Όταν ακόμη τα tablet δεν υπήρχαν (και, υπήρχαν κι αυτά τα χρόνια…) και τα notebook ήταν η ιδανική λύση όταν έπρεπε μια δουλειά να γίνει άμεσα αλλά όχι και να απαιτεί «κανονικό» υπολογιστή.

Κατά τα ψέματα οι εποχές έχουν αλλάξει. Τώρα η δουλειά μπορεί να απαιτεί να μπορείς να συνδεθείς άμεσα και… παντού, από παντού. Στα χρόνια της τηλεργασίας (που εδραιώνεται), στην εποχή της υβριδικής εργασίας, ο επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του έχει στα χέρια του ένα καλό laptop.

Στις μέρες μας ένας φορητός υπολογιστής είναι το απόλυτο εργαλείο δουλειάς για τους περισσότερους. Εκεί μπορεί να υπάρχουν τα πάντα: αρχεία, ημερολόγια, σημειώσεις, συναντήσεις, ραντεβού. Τα πάντα.

Είναι συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα καλό laptop: μεγάλη οθόνη για ευκρίνεια και ξεκούραστη δουλειά. Ισχυρός επεξεργαστής για να μην… κολλάμε πουθενά. Μέγεθος που θα επιτρέπει να το έχουμε πάντα μαζί μας, με φορητότητα που δεν θα δημιουργεί θέματα.

Πρέπει να συνδυάζει και εργασία και ψυχαγωγία. Να μπορείτε απ’ οπουδήποτε να συνδεθείτε για να δουλέψετε σαν να είστε στο γραφείο σας ή να κάνετε για μαθήματα εξ αποστάσεως. Και φυσικά, να έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε σε μια σούπερ οθόνη μια καλή ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά.

Με λίγα λόγια: HUAWEI MateBook D 16. Το laptop που «γεννήθηκε» στην εποχή της εξ’ αποστάσεως εργασίας και μελέτης, που έγινε αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας για να καλύψει τις απαιτήσεις της υβριδικής εργασίας. Τι ήθελαν οι καταναλωτές της νέας εποχής; Ένα laptop που, ας το πούμε απλά, δεν θα «κολλάει», δεν θα «ζορίζεται», θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί και γρήγορα, θα είναι ελαφρύ και λεπτό.

Ε, αυτό είναι το HUAWEI MateBook D 16.

Το νέο «διαμάντι» της HUAWEI έχει όλα όσα ζητάει κανείς από ένα laptop. Και τα έχει σε υπερθετικό βαθμό!

Είναι ελαφρύ; Ναι. Έχει καλό επεξεργαστή και υψηλές αποδόσεις; Ναι. Έχει μεγάλη οθόνη; Ναι (16 ίντσες!).

Το HUAWEI MateBook D 16 ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στους φορητούς υπολογιστές.

Διαθέτει ολοκαίνουργια οθόνη HUAWEI FullView που εξασφαλίζει άνεση στα μάτια, έχει ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης, χάρη στο ελαφρύ μεταλλικό σώμα του πάει… παντού χωρίς να σας κουράζει και, φυσικά, έχει απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών.

Το HUAWEI MateBook D 16 είναι η τέλεια συσκευή για την εποχή του «υβριδικού γραφείου». Διαθέτει επίσης φορτιστή τσέπης 2ης γενιάς 65 W και περισσότερες θύρες για ευέλικτες συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με ρεύμα όπου κι αν βρίσκεστε.

Κι αν ακόμη δεν έχετε πειστεί, no worries. Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν γιατί το HUAWEI MateBook D 16 είναι αυτό το κάτι που λείπει από το γραφείο σας…

Κάνει καλό στα μάτια σας…

Η HUAWEI έχει τοποθετήσει μια μεγάλη οθόνη 16 ιντσών σε ένα πλαίσιο στο οποίο άλλοι κατασκευαστές μπορούν συνήθως να τοποθετήσουν μόνο οθόνη 15,6 ιντσών, διευρύνοντας την ορατή περιοχή της οθόνης αλλά όχι το μέγεθος του σώματός της.

Το HUAWEI MateBook D 16 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πολύωρη χρήση, με τέλεια προστασία στα μάτια. Διαθέτει μια όμορφη και καθηλωτική οθόνη FullView 16 ιντσών με αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και αναλογία διαστάσεων 16:10, επιτρέποντας στους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί όταν εργάζονται με ιστοσελίδες, γραφήματα, δεδομένα και γραπτά έγγραφα.

Με το HUAWEI MateBook D 16, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα μάτια τους προστατεύονται χάρη στην πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light. Τα χρώματα των εικόνων αναπαράγονται με ακρίβεια, χωρίς να οδηγούν σε κίτρινο γύψο, ενώ τα μάτια του χρήστη προστατεύονται. Επιπλέον, η οθόνη υιοθετεί DC dimming για να βοηθήσει τους χρήστες να ανακουφίσουν την κόπωση των ματιών.

Με το HUAWEI MateBook D 16 μπορείτε να είστε παραγωγικοί εν κινήσει, εξαιτίας της υψηλής φορητότητας. Κι αυτό χάρη στο ελαφρύ μεταλλικό σώμα του που ζυγίζει μόλις 1,7 κιλό, όσο και ένα laptop, 15,6 ιντσών.

Όλα… ανοιχτά

Ο επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H- Series Processor εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις, όπως ανάλυση δεδομένων, συλλογή κώδικα, άνοιγμα πολλαπλών ιστοσελίδων, γραφημάτων ή PowerPoints. Στο HUAWEI MateBook D 16 μπορείτε να έχετε ανοιχτά όλα tabs και apps θέλετε.

Ακόμη κι έτσι, να είστε σίγουροι ότι ο υπολογιστής δεν θα υπερθερμανθεί γιατί το HUAWEI MateBook D 16 έχει… σύστημα. Το σύστημα ψύξης Huawei Shark fin Fan για την ακρίβεια. Ένα σύστημα που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει από Standard Mode και Performance Mode. Σε… απλά ελληνικά; Το HUAWEI MateBook D 16 απελευθερώνει πλήρως τις δυνατότητές του για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες μεγάλου φόρτου εργασίας γραφείου και δημιουργίας περιεχομένου.

Επιπλέον, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, το HUAWEI MateBook D 16 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν σταθερά ασύρματα δίκτυα, ακόμα και με αδύναμα σήματα Wi-Fi, με την ταχύτητα λήψης να αυξάνεται κατά 55%  ενώ  η καθυστέρηση στο gaming και στη βιντεοδιάσκεψη μειώνεται κατά 57% και 67% αντίστοιχα.

Πληκτρολόγιο από άλλο πλανήτη!

Μπορεί σε έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή αυτό να μην είναι συνηθισμένο αλλά το HUAWEI MateBook D 16 διαθέτει διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και αίσθηση πληκτρολογίου, εμπνευσμένη από διαστημικούς ανιχνευτές, για εύκολη και ξεκούραστη πληκτρολόγηση όλη την ημέρα.

Το νέο ατομικό αριθμητικό πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με γραφήματα, δεδομένα και έγγραφα πιο αποτελεσματικά, ενώ τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά για υψηλότερη παραγωγικότητα.

Hello, it’s me

Δουλειά από το σπίτι; Ναι. Τηλεργασία κάποιες μέρες την εβδομάδα; Ναι. Μαθήματα εξ αποστάσεως; Κι αυτό στο πρόγραμμα. Οι εποχές αλλάζουν, η «υβριδική» εργασία και εκπαίδευση γίνονται σταδιακά κανόνας και η ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις τηλεδιασκέψεις δεν είναι απλά ζητούμενο αλλά αναγκαιότητα.

Λύση και σ’ αυτό έχει το HUAWEI MateBook D 16. Πως; Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός χώρου συσκέψεων, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, με τη λύση Smart Conference, η οποία διαθέτει ήχο και κάμερα, με την ποιότητα και της έξυπνες λειτουργίες AI.

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, το FollowCam της κάμερας AI προσαρμόζει την οθόνη σε πραγματικό χρόνο για να διατηρεί το ηχείο στο κέντρο της λήψης, με αποτέλεσμα να μη χάνεται καμία λέξη του ομιλητή, ακόμα κι αν αυτός κινείται. Επιπλέον, με τη  λειτουργία Eye Contact, οι συνομιλητές, αντί να φαίνονται σαν να κοιτάζουν την κάμερα, δείχνουν σαν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, στα μάτια, για μια πιο φυσική και άνετη συνομιλία.

Ταυτόχρονα, η δυνατότητα εικονικού background της κάμερας, επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν το απόρρητο του προσωπικού τους χώρου ή να κρύψουν την κίνηση άλλων ατόμων, πίσω τους.

Το HUAWEI MateBook D 16 διαθέτει επίσης αλγόριθμους μείωσης θορύβου αλλά και τη λειτουργία Προσωπικής Βελτίωσης Φωνής ενώ με τη ρύθμιση quad-mic, υποστηρίζει λήψη ήχου από πηγές έως και πέντε μέτρα μακριά από τη συσκευή.

Stay connected

Με το HUAWEI MateBook D 16 γίνεται ακόμη πιο εύκολη η σύνδεση με άλλες συσκευές, χάρη στην τεχνολογία Super Device, που επιτρέπει την αβίαστη συνδεσιμότητα, με πολύ εύκολο τρόπο: Απλώς με τη τοποθέτηση των ακουστικών, του ποντικιού, του πληκτρολογίου, των ηχείων και των εκτυπωτών  Huawei, κοντά στο HUAWEI MateBook D 16! Έτσι, ο φορητός υπολογιστής θα τα ανακαλύψει αυτόματα και οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα, για να διαχειριστούν όλες τις συσκευές, σαν να ήταν μία ενιαία, σούπερ συσκευή.

Συνδεδεμένο με smartphone και tablet, το HUAWEI MateBook D 16, γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο. Μόλις συνδέσετε ασύρματα το τηλέφωνό σας, θα δείτε τη διεπαφή χρήστη στην οθόνη του φορητού υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε μαζί με το smartphone, σαν να είναι μία συσκευή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να επεξεργάζεστε τα αρχεία σας, να χρησιμοποιείτε και να διαχειρίζεστε έως και τρία παράθυρα εφαρμογών τηλεφώνου ταυτόχρονα, να λαμβάνετε κλήσεις βίντεο ή ήχου από το τηλέφωνό σας μέσω του MateBook σας, ακόμη και να χρησιμοποιείτε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για να ελέγχετε το smartphone σας.

Το tablet σας μπορεί να μετατραπεί σε επιφάνεια σχεδίασης ή δεύτερη οθόνη. Στη λειτουργία καθρέφτη, η οθόνη του φορητού υπολογιστή προβάλλεται στο tablet, με τις δύο συσκευές να εμφανίζουν το ίδιο περιεχόμενο: το tablet μπορεί να επωφεληθεί από την απίστευτη απόδοση του φορητού υπολογιστή ενώ το laptop μπορεί να έχει πρόσβαση στη γραφίδα του tablet, κάνοντας το σχέδιο ακόμα πιο εύκολο. Με τη λειτουργία επέκτασης, η οθόνη του φορητού υπολογιστή επεκτείνεται στο tablet, επιτρέποντας το να λειτουργεί ως εξωτερική οθόνη, ώστε να μπορείτε να κάνετε κύλιση και να περιηγηθείτε εύκολα μεταξύ των δύο συσκευών. Τέλος, η Λειτουργία Συνεργασίας σάς επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο μεταξύ των συσκευών μέσω ενός απλού drag n drop.

Το HUAWEI MateBook D 16 μπορεί επίσης να συνδεθεί με μια οθόνη HUAWEI MateView, ώστε να βλέπετε την εργασία σας σε ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια. Ο φορητός υπολογιστής υποστηρίζει επίσης διαχείριση αρχείων πολλών συσκευών και αναζήτηση τεχνητής νοημοσύνης. Το πρώτο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εύκολη αναζήτηση στις συνδεδεμένες συσκευές τους, ενώ το δεύτερο υποστηρίζει τη γρήγορη αναζήτηση αρχείων και εικόνων στον υπολογιστή, στο internet και σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές για μεγαλύτερη ευελιξία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει

Εσείς; Ακόμη περιμένετε;

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News

Σχετικές αναρτήσεις

Προβλήματα με τη Google σε πάνω από 40 χώρες – «Έπεσε» και το Google Maps

admin

«Σκοτωμός» Twitter και Έλον Μασκ μετά το ναυάγιο της συμφωνίας – «Παράλογα τα όσα λέει»

admin

Οι πιο συνηθισμένες απειλές στο ίντερνετ και 12 απειλές για να τις αντιμετωπίσετε

admin
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Μετάβαση στο περιεχόμενο