Η Selfie που μας παραξένεψε. Που να ξερες Ντόρα με ποιο λαμόγιο φωτογραφιζόσουν..!!

Μέχρι και με την Ντόρα Μπακογιάννη είχε φωτογραφηθεί ο απατεώνας – τραγουδιστής , δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ό,τι άλλο μπορείτε να προσθέσετε μιας και φαίνεται πως δήλωνε… ’’πολυτάλαντος’’ ο Κώστας Γυαλούρης ή αλλιώς ’’Δαναός’’.

Επι πολλά χρόνια, έκανε ζωή χαρισάμενη, τραγούδαγε, έβγαινε στην τηλεόραση και μάλιστα έκανε και κουμπάρο τον Ανδρέα Μπάρκουλη ! Το 1996 ο 45χρονος είχε συλληφθεί στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων!

Η σύλληψη του όμως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 4 Απριλίου, σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Στο ’’βιογραφικό’’ του προστίθεται επίσης ότι είχε προσποιηθεί με μεγάλη επιτυχία τον γιο της Κορίνας Τσοπέη. Είχε επισκεφτεί καταστήματα στην Τρούμπα λέγοντας σε ορισμένους επιχειρηματίες πως είναι ο γιος της , που είχε αναδειχθεί «Μις Υφήλιος» το 1964 και ότι ως μάνατζερ θα κλείσει τον δρόμο και θα φέρει τρία μεγάλα ονόματα τραγουδιστών, όπως της Βίσση και της Βανδή. Μαθημένος στην απάτη πριν από περίπου δύο χρόνια, βρέθηκε στην Καλλιθέα, όπου εισήλθε σε γραφείο τελετών, προσποιούμενος τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη και υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από ληστές που του έκλεψαν το πορτοφόλι και την κάμερά του

Το περιστατικό δεν είχε συμβεί. Όμως κατάφερε να αποσπάσει 100 ευρώ από το γραφείο τελετών, καθώς μπόρεσε να πείσει ότι θέλει να πάει στο ΚΤΕΛ για να πάρει το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θυμίζει τον Leonardo Di Caprio (των φτωχών όμως) στην ταινία «Catch me if you can» μόνο που ο ηθοποιός υποδύθηκε τον πιλότο, τον γιατρό και τον δικηγόρο…

Πηγή: e-reportaz