Ελλάδα

Goody’s: Σημαντικές διακρίσεις στα Loyalty Awards, για το «All Star Club»

Για 4η συνεχή χρονιά,  κατάφερε να διακριθεί το «All Star Club» το επιτυχημένο πρόγραμμα πιστότητας των  Goody’s Burger House στα Loyalty Awards 2021, αποσπώντας συνολικά 5 διακρίσεις σε ισάριθμες κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το Platinum βραβείο στην κατηγορία Best Use of  Marketing & Communication.

Τις διακρίσεις, τις παρέλαβαν η  CRM & e-commerce Manager, Στέφη Αναρούσου, η Group CRM & e-commerce Director Μαρία Νασιάκου και η New Media Manager Μαριάννα Κωνσταντέλλου.

Το καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας των πελατών των Goody’s Burger House, σχεδιάστηκε με στόχο να βελτιώσει τη συνολική καταναλωτική εμπειρία, προσφέροντας παράλληλα αληθινά προσωποποιημένη επικοινωνία, εξυπηρέτηση και επιβράβευση για τις προτιμήσεις του πελάτη.

Το «All Star Club» μετρά σήμερα περισσότερα από 300,000 μέλη, ενώ επενδύει διαρκώς στην τεχνολογική καινοτομία, προκειμένου να προσφέρει μια ενισχυμένη εμπειρία σε κάθε επαφή των καταναλωτών με τη μάρκα.

Τα μέλη έχουν πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο του προγράμματος, μέσω του www.goodys.com και του Goody’s app, τα οποία λειτουργούν ως προσωποποιημένο κανάλι επικοινωνίας με πραγματικό όφελος για τον κάθε πελάτη.

Η εμπειρία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο μέσω των μηχανισμών gamification που ανανεώνονται διαρκώς, προσθέτοντας το στοιχείο της διασκέδασης στη συνολική διαδικασία.

Σημειώνεται πως η  Goody’s Burger House, είναι ελληνική αλυσίδα εστιατορίων γρήγορου φαγητού, μέλος του ομίλου Vivartia. Το πρώτο κατάστημα Goody’s ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 από τον Ιωάννη Διονυσιάδη, ενώ το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα άνοιξε το 1981.

Στον όμιλο των Goody’s, ο οποίος από τη δεκαετία του 1990 λειτούργησε με τη μέθοδο της  δικαιόχρησης  και προστέθηκαν στη συνέχεια οι αλυσίδες Flocafe  και   Hellenic Catering.

Το 1994 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ το 1997 λειτούργησε τα πρώτα της εστιατόρια εκτός Ελλάδος, συγκεκριμένα στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Πορτογαλία, στην τελευταία, η επιχειρηματική της δραστηριότητα δεν υφίσταται πλέον.

Το 2001 εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με ποσοστό πάνω από 60% η Δέλτα Συμμετοχών Α.Ε., ενώ στη συνέχεια πέρασε στον όμιλο Vivartia

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie