Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κυψέλη – Γυναίκα πήδηξε από τον πέμπτο όροφο για να σωθεί..!!

Φωτιά, υπό άγνωστες συνθήκες ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε διαμέριεμα στην Κυψέλη.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μία γυναίκα, η οποία εγκλωβίστηκε από τους καπνούς και τις φλόγες μέσα στο σπίτι της, να πηδήξει από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου του διαμερίσματός της προκειμένου να σωθεί.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική αυτή την ώρα, η φωτιά έχει κατασβεστεί πλήρως, ενώ η γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

«Βοηθήστε τη γυναίκα μου, βοηθήστε τη γυναίκα μου», φώναζε ο σύζυγός της από το διαμέρισμα

Ανθοπώλης που διατηρεί μαγαζί σε κοντινή απόσταση από την πολυκατοικία αναφέρει σε ενημερωτικό πόρταλ ότι, το πρωί της Δευτέρας, είδε έναν άνθρωπο στο δρόμο, αλλά στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για κάποιον άστεγο.

Στη συνέχεια όταν πλησίασε και ενώ άκουσε έναν νεαρό άντρα να φωνάζει από μπαλκόνι πολυκατοικίας, «Βοηθήστε τη γυναίκα μου, βοηθήστε τη γυναίκα μου», κατάλαβε ότι πρόκειται για μία γυναίκα που είχε πέσει από κάποιο όροφο και έτσι κάλεσε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι η άτυχη γυναίκα κατά τη διάρκεια της πτώσης της, φρέναρε πάνω στη τέντα του πρώτου όροφου με αποτέλεσμα να πέσει στην απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου.

Πηγή: makeleio.gr