Φρίκη: Στραγγάλισε τη γυναίκα του και είπε στα παιδιά του να πουν ότι αυτοκτόνησε..!!

Ο γιος σπάει την σιωπή του μετά από 13 χρόνια..

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ο 23χρονος πλέον Dale Barrett έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τη δολοφονία της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα μπροστά στα μάτια του ίδιου και του αδελφού του.

O Dale Barrett

Ο Dale μίλησε για τον βίαιο πατέρα του, Anthony Wayne Mundy, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της 34χρονης τότε Janine Mundy και φέτος εξετάζεται το αίτημα αποφυλάκισής του.

Η μητέρα του Janine

Τα δύο αγοράκια ξύπνησαν από τις κραυγές της μητέρας τους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να τη σώσουν. Μετά τη δολοφονία της, ο πατέρας τους έντυσε τη σύζυγό του και χρησιμοποίησε σχοινί για να κρεμάσει το πτώμα της από το κλιμακοστάσιο.

Ο πατέρας του Anthony Wayne Mundy

«Έχω την εικόνα της στο κεφάλι μου ενώ κατέβαινα τις σκάλες. Ήταν κρεμασμένη και είχε μελανιές στον λαιμό της. Μας ζήτησε βοήθεια γιατί ήθελε να σκηνοθετήσει τη δολοφονία της ως αυτοκτονία. Μας ζήτησε να βοηθήσουμε να σηκώσουμε το πτώμα της και να την κρεμάσουμε. Του είπαμε όχι. Έγινε νύχτα και την έντυσε. Μου είπε να πω στην αστυνομία που τηλεφώνησα ότι ήταν αυτοκτονία. Ότι του τηλεφωνήσαμε επειδή φοβηθήκαμε και πανικοβληθήκαμε. Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι σκότωσε κάποιον και ίσως σκοτώσει και τον αδερφό μου ή εμένα. Απλά τον έδειξα με το δάχτυλό μου στους αστυνομικούς και αυτό ήταν. Μέσα σε λίγα λεπτά χάσαμε και τους δύο γονείς μας. Χάσαμε τον ένα γονιό και τώρα μισούμε τον άλλο. Για μένα είναι νεκρός», είπε ο Dale σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο πατέρας είχε συλληφθεί ξανά από την αστυνομία 16 μέρες πριν τη στραγγαλίσει γιατί προσπάθησε και πάλι να πνίξει τη σύζυγό του. Η Janine είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που είχε αλλάξει κλειδαριές και είχε βάλει συναγερμό στο σπίτι.

Όμως ο Mundy βγήκε με εγγύηση και έβαλε αμέσως σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο. Απενεργοποίησε τον συναγερμό, μπήκε στο σπίτι και δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα.

Ο 23χρονος σήμερα Dale, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του. Τον θεωρεί στυγνό δολοφόνο και όπως λέει για εκείνον έχει πεθάνει.

Πηγή: athensmagazine.gr