Εξαφάνιση Βαλεντίν: Ομολόγησε ο πατέρας της – Γιατί την έστειλε στη Γαλλία..!!

Αισίο τέλος στηνη υπόθση της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το Παγκράτι και σήμερα εντοπίστηκε σώα στη Γαλλία. Ο πατέρας της μικρής ομολόγησε πως έστειλε ο ίδιος το παιδί του στην αδελφή της γυναίκας του, στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Σημείωσε ακόμη ότι είπε ψέματα στην αστυνομία διότι φοβήθηκε και γι’ αυτό δήλωσε την εξαφάνισή του.

Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Για τον εντοπισμό της 7χρονης Βαλεντίν μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της Βασίλης Νουλέζας. «Δεν είπε από την πρώτη στιγμή ολόκληρη την αλήθεια έτσι ώστε να μην κινητοποιηθεί η κοινωνία, ο κρατικός μηχανισμός και η αστυνομία» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της 7χρονης εξετάζονταν από τους αστυνομικούς για περίπου 36 ώρες έτσι ώστε να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγούσαν στα ίχνη της Βαλεντίν. Συνεχίζει να κρατείται από τις Αρχές και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα, μαζί με ακόμη έξι άτομα για τα πλαστά έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι όπου διαμένει.

Ο πατέρας της κοπέλας, Αμπελκά, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της μικρής είχε βρεθεί στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπως επίσης και τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση.

Πηγή: topontiki.gr