Επαιρναν διπλώματα οδήγησης χωρίς να εμφανιστούν – Εμπλέκονται και υπάλληλοι του υπ. Μεταφορών..!!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με αντίτιμο 2000 ευρώ ο ενδιαφερόμενος έπαιρνε το δίπλωμα χωρίς καν να εμφανιστεί στην αίθουσα εξετάσεων.

Σοβαρή υπόθεση έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης από υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών, με χρηματισμό και χωρίς καν την παρουσία των μελλοντικών οδηγών, αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση σε παράρτημα του υπουργείου Μεταφορών στην Αττική.

Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται τουλάχιστον επτά υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι οποίοι έχουν συλληφθεί, καθώς και δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με αντίτιμο 2.000 ευρώ ο ενδιαφερόμενος έπαιρνε το δίπλωμα χωρίς καν να εμφανιστεί στην αίθουσα εξετάσεων.

Από την αστυνομία έχουν κληθεί και συμμετέχουν στις έρευνες επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα (πόσα χρόνια) δράσης του συγκεκριμένου κυκλώματος, αλλά και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι.

Πηγή: in.gr