Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ – 1 σύλληψη, πάνω από 20 προσαγωγές

Ένταση προκλήθηκε το Σάββατο (31.05.2025) σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε διαμαρτυρία για την ακρίβεια που τσακίζει οικονομικά τα νοικοκυριά.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως ομάδα ατόμων μπήκε στο σούπερ μάρκετ αποκλείοντας τα ταμεία του καταστήματος.

Εξαιτίας αυτού στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να απομακρύνουν τα άτομα.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω από το κατάστημα ενώ συνελήφθη 1 άτομο και προσήχθησαν άλλοι 20.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Καπουτζίδης και Ράνια Σχίζα κατέρρευσαν στην κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή

admin

Ιεράπετρα: Οδηγός μηχανής πέφτει στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο και δεύτερο ΙΧ περνάει από πάνω του – Βίντεο ντοκουμέντο

admin

Αστυνομικοί σε κύκλωμα που πουλούσε ναρκωτικά: Διακινούσαν ουσίες που είχαν κατασχεθεί – Πάνω από 5 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη

admin