Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 72χρονη βρήκε φρικτό θάνατο από καγκελόπορτα

Με φρικτό τρόπο έχασε μια 72χρονη γυναίκα τη ζωή της στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης την Τρίτη το απόγευμα (29.04.2025) όταν βρέθηκε καταπλακωμένη από μια σιδερένια καγκελόπορτα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η 72χρονη στη Θεσσαλονίκη παραμένουν άγνωστες. Η σιδερένια καγκελόπορτα φαίνεται πως αποκολλήθηκε αιφνιδιαστικά και έπεσε πάνω της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και άμεσα στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε ήδη υποκύψει στα βαριά τραύματά της.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε πρόβλημα στη στήριξη της πόρτας ή άλλος επιβαρυντικός παράγοντας.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός στην Κάσο: 4,3 Ρίχτερ βορειοδυτικά του νησιού

admin

Κίνηση στους δρόμους: Διπλή καραμπόλα σε Κηφισίας και Λεωφόρο Αθηνών – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

admin

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Απριλίου 2025

admin