Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βραυρώνα: Νεκρός ένας 50χρονος διανομέας

Τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Κυριακής (08/06/2025) στη Βραυρώνα με έναν 50χρονο διανομέα να χάνει τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το rpn σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο στη Βραυρώνα, Παναγιώτη Λάμπρου, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη διασταύρωση των οδών Ησιόδου και Ολυμπίας, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μηχανής, ένας 50χρονος άνδρας που εργαζόταν ως διανομέας σε κατάστημα της περιοχής.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο άτυχος άνδρας είχε ήδη καταλήξει, φέροντας βαριά τραύματα.

Η Τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ εξετάζονται όλες οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τζάνειο: «Τι θα αλλάξει αν περάσει αυτόφωρο ο νοσηλευτής;» λέει ο γιος της 62χρονης που νοσηλεύεται λόγω λανθασμένης μετάγγισης αίματος

admin

Τζόκερ κλήρωση 2920: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

admin

Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στο Πεδίον του Άρεως

admin