Ελλάδα

Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες κινήσεις του παρουσιαστή του BBC Dr Michael Mosley στο Πέδι

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC, Dr Michael Mosley να κινείται σε χωριό στη Σύμη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr, είναι λίγα λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι της 5ης Ιουνίου όπου εξαφανίστηκε από προσώπου γης στη Σύμη ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC Dr Michael Mosley.

Κάμερα από κατάστημα εστίασης κατέγραψε τον Dr Michael Mosley να περπατάει στο χωριό Πεδί κρατώντας μια ομπρέλα προκειμένου να προστατευτεί από τον ήλιο.

Και το βίντεο επιβεβαιώνει ότι τελικά ο 67χρονος είχε περπατήσει το επικίνδυνο μονοπάτι που αρχικά γίνονταν οι έρευνες κι είχε εκτιμηθεί ότι εκεί είχε χαθεί και μπήκε μέσα στο χωριό, όπου και τον “συνέλαβε” η κάμερα δίνοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Όπως δείχνουν ο παρουσιαστής έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου στη Σύμη στις 1:30 το μεσημέρι, διέσχισε το μονοπάτι του ενός χιλιομέτρου και μπήκε στο χωριό. Μάλιστα μια γυναίκα είχε αναφέρει ότι στις 2:20 το μεσημέρι της 5η Ιουνίου το είχε δει σε στάση λεωφορείου.

Οι αστυνομικοί από τα στοιχεία που συνέλεξαν δεν προέκυψε ότι ο Βρετανός παρουσιαστής μπήκε στο λεωφορείο. Έτσι εκτιμούν ότι βγήκε από το χωριό Πεδί και κατευθύνθηκε προς το Γιαλό μέσα κάποιου μονοπατιού που διέρχεται από βραχώδη βουνά. Έτσι τις τελευταίες ώρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ή συγκεκριμένη κάμερα είναι η τελευταία που έχει καταγράψει τον 67χρονο να κινείται, καθώς από το σημείο αυτό και μετά δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να δηλώνει τις κινήσεις του.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η κατάθεση του γιατρού, η εγκατάσταση του panic button και τα δύο όπλα που κατέχει ο γνωστός δικηγόρος

admin

Ξάνθη: Για 150 μέτρα σύρθηκε το ΙΧ στο τροχαίο με τους 4 νεκρούς

admin

Πανελλήνιες 2024: Αρχίζουν αύριο Δευτέρα τα ειδικά μαθήματα και τα αγωνίσματα

admin