Ελλάδα

Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές σε σε Βοιωτία, Εύβοια, Αττική και Χαλκιδική

Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που προκάλεσαν φωτιές προχώρησε η Πυροσβεστική ενώ σε ακόμη δυο περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι συλλήψεις και τα πρόστιμα για τις φωτιές είναι οι ακόλουθες:

-Συνελήφθη την Τρίτη (25/06/2024) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θήβας ένα άτομο για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Κουμέρκι», του δήμου Θηβαίων, στην Βοιωτία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.707,03 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (25/06/2024), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, άτομο για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Δύο Βουνά», της Δ.Κ. Νέας Αρτάκης, του δήμου Χαλκιδέων, στην Εύβοια και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.320,62 ευρώ.

Συνελήφθη χθες Τρίτη (25/06/2024) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, αλλοδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Ντάρδεσι-Μερέντα», του δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.887,50 ευρώ.

Ακόμη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250 ευρώ, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Μαρμαρά, σε άτομο για εναπόθεση εύφλεκτων υλικών πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Παραλία Τορώνης», του δήμου Σιθωνίας, στην Χαλκιδική.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.500 ευρώ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε άτομο, για εναπόθεση υπολειμμάτων καπνίσματος μελισσιών πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Παραλία Μικρή Χαμολιά», του δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική. 

 

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γαλάτσι: Δυο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

admin

Η Αθήνα «ερήμωσε» από κόσμο – Η αφόρητη ζέστη «έδιωξε» τους κατοίκους από την πρωτεύουσα

admin

Κεφαλονιά: Ατύχημα με αεροσκάφος C-130 στο αεροδρόμιο, δεν υπάρχουν τραυματίες

admin