Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής, όπως έκανε γνωστό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής γεννήθηκε στον Πόρο το 1940. Η δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1964 στην εφημερίδα «Κοινωνική».

Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες, «Πειραϊκά Νέα», «Ανένδοτος», «Αθηναϊκή», «Χριστιανική», τα περιοδικά «Γεγονότα», «Ντάμα», «Αλήθεια», «Θησαυρός», «Χόμπι», «Εγώ», «Τηλεκοντρόλ».

Από το 1975 και έως τη συνταξιοδότησή του υπήρξε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής πλήθους εκπομπών κοινωνικού οικονομικού, πολιτικού, και αστροφυσικού περιεχομένου στην ΥΕΝΕΔ και την ΕΡΤ.

Παράλληλα, εργάστηκε ως σύμβουλος Τύπου στη Νομαρχία Πειραιά και σε άλλους οργανισμούς καθώς και ως καθηγητής δημοσιογραφίας σε ιδιωτικές σχολές.

Ο Βασίλης Κουτουζής άσκησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου με ευσυνειδησία και συναδελφική αλληλεγγύη. Εκτός από τη δημοσιογραφία υπήρξε πολυγραφότατος καθώς έγραψε πλήθος βιβλίων ποικίλου περιεχομένου και μεγάλο αριθμό θεατρικών έργων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά και ιδιαιτέρως τον γιο του και συνάδελφο, Παναγιώτη, ο οποίος ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του.

Η κηδεία του Βασίλη Κουτουζή θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Πόρο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Το άλυτο μυστήριο και η φωτογραφία που έδωσε την απάντηση

admin

Φωτιά στο Αγρίνιο στην περιοχή Κρεμαστά, επίγειες και εναέριες δυνάμεις στο σημείο

admin

Καιρός σήμερα: Καύσωνας και μελτέμια συνθέτουν εκρηκτικό κοκτέιλ

admin