Ελλάδα

Πεντέλη: Εξαφάνιση 13χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών

Μεγάλη κινητοποίηση της ελληνικής αστυνομίας για την εξαφάνιση του Νουρελτνίν Αλ Μοχάμεντ, 13 ετών. Τα ίχνη του ανήλικου, που είναι συριακής καταγωγής, χάθηκαν από την Πεντέλη, όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά με την εξαφάνιση του 13χρονου από την Πεντέλη, η ανακοίνωση που εξέδωσε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (06.06.2024) προς Παρασκευή 7 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Στις 06/06/2024, στις 07:30 το πρωί, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πεντέλη ο Νουρελτνίν (ον.) Αλ Μοχάμεντ (επ.) 13 ετών, συριακής καταγωγής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νουρελτνίν (ον.) Αλ Μοχάμεντ (επ.) έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η κατάθεση του γιατρού, η εγκατάσταση του panic button και τα δύο όπλα που κατέχει ο γνωστός δικηγόρος

admin

Ξάνθη: Για 150 μέτρα σύρθηκε το ΙΧ στο τροχαίο με τους 4 νεκρούς

admin

Πανελλήνιες 2024: Αρχίζουν αύριο Δευτέρα τα ειδικά μαθήματα και τα αγωνίσματα

admin