Ελλάδα

Πάτρα: Πέρασε κάτω από τις μπάρες του τρένου, τον εγκλώβισαν και ανέπτυξε ταχύτητα

Ένα απίστευτο συμβάν, συνηθισμένο στους ελληνικούς δρόμους, κατέγραψε κάμερα στην Πάτρα, με οδηγό που πέρασε τις μπάρες τρένου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει σήμερα (20.06.2025) το tempo24.news, οδηγός αυτοκινήτου κατεβαίνει την οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα και επιχειρεί να διασχίσει γραμμές τρένου. 

Οι μπάρες ωστόσο κατεβαίνουν, τα φωτεινά σήματα έχουν ενεργοποιηθεί αλλά ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του.

Εγκλωβίζεται από τις μπάρες αλλα δεν πτοείται. Κινείται με όπισθεν και στη συνεχεια… παίρνει φόρα και περνά κάτω από τις μπάρες, ενώ η μία του «γδέρνει» τον ουρανό του οχήματος.

Αν και δεν φαίνεται στο βίντεο, ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο στα social media, ισχυρίζεται πώς μέσα στο όχημα υπήρχε και μικρό παιδί.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός: Σοβαρές ζημιές από το «καταιγιδοφόρο νέφος» σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

admin

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο ένας από τους δύο πεζούς που παρασύρθηκαν στο κέντρο

admin

Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος οδηγός μηχανής – «Καρφώθηκε» σε τοίχο και σκοτώθηκε ακαριαία

admin