Ελλάδα

ΟΣΥ: Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου που χρησιμοποιούσε το κινητό του εν ώρα εργασίας

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)




Σε διαθεσιμότητα αναμένεται να τεθεί οδηγός λεωφορείου, ο οποίος χρησιμοποιούσε το κινητό του την ώρα που ήταν στο… τιμόνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ για τον οδηγό του λεωφορείου που χρησιμοποιούσε το κινητό του, «έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα»

«Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. ενημερώνει ότι, έχει εκκινήσει τις διαδικασίες διαθεσιμότητας για οδηγό, ο οποίος εν ώρα εργασίας, εντοπίστηκε να ασχολείται με το κινητό του.

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ξεκαθαρίζει ότι η προσήλωση στο καθήκον και η τήρηση των κανόνων λειτουργίας της εταιρείας για την ασφαλή μεταφορά του επιβατικού κοινού, αποτελούν όρο απαράβατο και αδιαμφισβήτητο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΟΣΥ.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριακή Γρηγορίου Παλαμά: Ποιος ήταν ο Άγιος που τιμάται σήμερα από την Εκκλησία μας  

admin

Eορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Μαρτίου 2025

admin

Καιρός σήμερα: Αποπνικτικό σκηνικό με 30αρια και αφρικανική σκόνη

admin