Ελλάδα

Ως οικογένεια Ντε Γκρες στο μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από το θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου 

Στο Τατόι και σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε την Πέμπτη (16/1/2024) το μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από το θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στις 12 το μεσημέρι, στους βασιλικούς τάφους στο Τατόι έφτασαν η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, μαζί με τον Παύλο, Νικόλαο, και Θεοδώρα.  

Οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές κρατήθηκαν με επιθυμία της οικογένειας σε απόσταση από το σημείο που έγινε το μνημόσυνο, ενώ το παρών έδωσαν κάποια άτομα που είναι κοντινά στην οικογένεια.
«Πάω για το μνημόσυνο. Δυο χρόνια. Μια πολύ συγκινητική ημέρα. Πάμε εκεί που τον έχουμε αφήσει. Πάντα τον αγαπάμε και όταν η οικογένεια μπορεί να κάθεται μαζί είναι πολύ ωραίο. Είναι και αρχή της χρονιά, οπότε όλα τα καινούργια αρχίζουν εδώ.

Δεν θα είναι όλα τα μέλη της οικογένειας σήμερα γιατί έχουν σχολεία κτλ. Πάντα όμως ερχόμαστε όλα τα μέλη της οικογένειας όταν μπορούμε», είχε δηλώσει νωρίτερα στον Alpha ο Παύλος Ντε Γκρες.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Λάρισα: «Κοιτούσε πάντα τη δουλειά του», λένε για τον ξυλουργό που δολοφόνησε ο 60χρονος 

admin

Λάρισα: Το ξυλουργείο όπου διαπράχθηκε το διπλό φονικό – Οι τρύπες στον τοίχο από τις σφαίρες του Καλάσνικοφ

admin

Σεισμοί στη Σαντορίνη – Τσελέντης: «Μην ακούτε το αφήγημα ότι εξασθενεί η σεισμική ακολουθία»

admin