Ελλάδα

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Σύνταγμα – Αλλαγές στα δρομολόγια

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (12.06.2025) στο Μετρό μετά από συναγερμό για πτώση ατόμου στις γραμμές, στον σταθμό του Συντάγματος.

Δυστυχώς ο άνδρας που πραγματοποίησε τη βουτιά στην αποβάθρα του Μετρό στο Σύνταγμα είναι νεκρός και δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο, επιχειρούν να ανασύρουν τη σορό του.

Στην ανακοίνωσή της, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει για την προσωρινή τροποποίηση της κυκλοφορίας στη Γραμμή 3: «Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Σύνταγμα».

Επί τόπου επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό, μετά το κλείσιμο στον σταθμό του Συντάγματος αποικαταστάθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του δυστυχήματος, οι συρμοί των οχημάτων κινούνταν στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τραγωδία στον Άλιμο: 70χρονος πνίγηκε στη θάλασσα

admin

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι σήμερα και θερμοκρασία στους 44 βαθμούς – Υποχωρεί ο καύσωνας από Δευτέρα

admin

Περιστέρι: Γερανοφόρο όχημα έπεσε σε πολυκατοικία

admin