Μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τους οδηγούς του λεκανοπεδίου Αττικής, με την κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19.05.2025) να είναι αφόρητη.
Μεγάλη ταλαιπωρία βιώνουν όσοι οδηγοί κινούνται στην Αττική Οδό εξαιτίας φωτιάς σε βαν στο ύψος της Πλακεντίας– συμφωνα με τελευταία ενημέρωση, άνοιξε η έξοδος Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Καθυστερήσεις σημειώνονται προς Ελευσίνα: 15′-20′ από Μαραθώνος έως Κηφισίας, 20′-25′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο 15′-20′ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
https://t.co/ctcq4yoA5e
Ασφυξία επικρατεί στον Κηφισό- και στα δυο ρεύματα- που ξεκινά από το ύψος του Αιγάλεω έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.
Δυσχέρεια στην κίνηση, σημειώνεται και στην Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου, στην Κηφισίας και στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.
Πηγή: www.newsit.gr