Ελλάδα

Η Ματίνα Παγώνη εξηγεί τις επιπλοκές της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν θα είναι γρήγορο το εξιτήριό του»

«Ο Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει στη ΜΑΦ, αντιδρά στα επώδυνα και η κατάστασή του παραμένει ίδια», αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool», η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε εκ νέου στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο γνωστός ερμηνευτής υπέστη ανακοπή στις 28 Μαρτίου 2024 και δίνει μάχη για τη ζωή του τους τελευταίους μήνες σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Ο κόσμος τον αγαπάει και θέλει να μαθαίνει για την υγεία του. Η κατάσταση εξ αρχής ήταν σοβαρή με τις επιπλοκές της. Η ομάδα και ο ίδιος δίνουν μάχη για να βγει από αυτή την κατάσταση. Βγήκε από τη ΜΕΘ και μπήκε σε ΜΑΦ, όπου και θα παραμείνει και έχει αρκετές ώρες επαφή με τους συγγενείς του, πράγμα που τον βοηθάει», αποκάλυψε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Και συνέχισε: «Αντιδρά στα επώδυνα όπως είχαμε πει, και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός θα αντιδρά με τον καθημερινό απεικονιστικό έλεγχο που γίνεται θα έχουμε την εξέλιξη της κατάστασης τους επόμενους μήνες. Δεν θα είναι γρήγορο το εξιτήριό του».

«Ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάστασή του. Από Σεπτέμβρη προβλέπεται να κάνουμε συζήτηση για το τι θα γίνει μετέπειτα. Η κατάσταση είναι σταθερή με τις επιπλοκές της.

Επιμένουμε στο επισκεπτήριο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, μπορούμε να μεταφέρουμε διάφορα στους ασθενής και να φτάσουν ως τη διασωλήνωση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι προηγείται ο ασθενής», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά στο Αγρίνιο στην περιοχή Κρεμαστά, επίγειες και εναέριες δυνάμεις στο σημείο

admin

Καιρός σήμερα: Καύσωνας και μελτέμια συνθέτουν εκρηκτικό κοκτέιλ

admin

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 46χρονος Λιμενικός που ξυλοκόπησε την σύντροφό του, τον κατήγγειλαν οι γιατροί

admin