Ελλάδα

Φωτιά στη Χίο: Η SeaJets έστειλε άλλα δύο πλοία της με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και οχήματα

Ενισχύονται τη Δευτέρα (23.06.2025) οι προσπάθειες για να σβήσουν οι φωτιές που μαίνονται στη Χίο με την κινητοποίηση σημαντικών μέσων και δυνάμεων. Πιο συγκεκριμένα η SEAJETS διέθεσε, χωρίς αμοιβή, άλλα δύο πλοία της με προορισμό το δοκιμαζόμενο νησί του βορείου Αιγαίου.

Η SEAJETS έστειλε το AQUA BLUE, το οποίο απέπλευσε στις 11 το πρωί της Δευτέρας από το λιμάνι της Καβάλας, ενώ στις 4:30 το απόγευμα αναχώρησε και από το λιμάνι του Πειραιά το AQUA JEWEL, με επιπλέον ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα για τις φωτιές στη Χίο.

Το ACUA BLUE της SEAJETS αναχώρησε με πυροσβεστικές δυνάμεις για τη ΧίοΤο ACUA BLUE της SEAJETS αναχώρησε με πυροσβεστικές δυνάμεις για τη Χίο

Το ACUA BLUE της SEAJETS αναχώρησε με πυροσβεστικές δυνάμεις για τη ΧίοΤο ACUA BLUE της SEAJETS αναχώρησε με πυροσβεστικές δυνάμεις για τη Χίο

Ήδη από χθες, Κυριακή (22.06.2025), το ταχύπλοο SUPERRUNNER JET 2 της SEAJETS, είχε μεταφέρει και αυτό ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα στη Χίο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμία: Τι είπε στην κατάθεσή του ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο με θύμα τον αντιδήμαρχο – Η «συγγνώμη» και οι ισχυρισμοί του για την σύγκρουση

admin

Καιρός: Ξεκινά τριήμερο αφρικανικού καύσωνα που φέρνει 40αρια – Ποιες περιοχές θα «βράσουν» από την Τετάρτη

admin

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσου: Έγινε αισθητός και στην Κρήτη

admin