Ελλάδα

Εύβοια: Ραγίζει καρδιές το βίντεο της κόρης του 50χρονου που δολοφόνησε ο 75χρονος – «Ήσουν το όνομά μου»

Συγκλονίζει  το βίντεο που ανέβασε κόρη του 50χρονου που δολοφόνησε ο 75χρονος στην Εύβοια στις αρχές Απριλίου, επειδή αγόρασε το σπίτι του στον πλειστηριασμό.

Το βίντεο δείχνει ευτυχισμένες στιγμές του 50χρονου από την Εύβοια που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Πρόκειται για πλάνα που έχουν ανέβει στο tik tok.

Σε αυτά διακρίνεται ο 50χρονος με την οικογένειά του και την κόρη του που ακόμα δεν έχει πιστέψει ότι έχει χαθεί ο πατέρας της.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 8 Απριλίου 2025 στον Μύτικα Ευβοίας, όταν ένας ο 75χρονος άνδρας πυροβόλησε θανάσιμα τον 50χρονο νέο ιδιοκτήτη του πρώην σπιτιού του και αμέσως μετά έδωσε τέλος στη ζωή του.

@koroziii Ήσουν το όνομα μου️#foryou #mydad #missyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερινακι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο στην Εύβοια είχε περάσει στα χέρια του θύματος μέσω πλειστηριασμού, καθώς ο δράστης το είχε χάσει λόγω τραπεζικών οφειλών. Ο 75χρονος δράστης κάλεσε τον 50χρονο αγοραστή του σπιτιού, με την πρόφαση να του δώσει τα κλειδιά. Όταν λοιπόν έφτασε στο σπίτι ο 50χρονος, εμφανίστηκε ο 75χρονος και τον πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα και ακόμη μία στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στην ζωή του…


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 2,2 Ρίχτερ στη Μεταμόρφωση, αισθητός στα βόρεια προάστια της Αθήνας

admin

Χαλκιδική: Ληστές χτύπησαν και κλείδωσαν στο μπάνιο ζευγάρι – Άρπαξαν χρήματα και έφυγαν με το ΙΧ των θυμάτων

admin

Παράταση έως τις 15 Ιουνίου στις δηλώσεις για τον καθαρισμό οικοπέδων

admin