Λίγες ώρες πριν περάσει την πόρτα της ανακρίτριας, για να απολογηθεί για τις πράξεις τις οποίες ήδη έχει ομολογήσει, η Ειρήνη Μουρτζούκου βρίσκεται στα γραφεία του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ζητήσει τίποτα ενώ κοιμόταν μέχρι το μεσημέρι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου, που έχει ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων παιδιών -2 δικά της, ένα της φίλης της Κατερίνας και την μικρή αδερφή της- σχεδιάζει να μπλέξει και άλλους ανθρώπους στην πολύκροτη υπόθεση.
Ακόμη δεν έχει μιλήσει για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη, του παιδιού της φίλης της με την οποία συγκατοικούσε ωστόσο κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτονται νέα στοιχεία και για αυτό τον θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA λίγα 24ωρα πριν φύγει από τη ζωή το μικρό αγόρι, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε ζητήσει να τον έχει μαζί της στο δωμάτιο ενώ εκείνη την περίοδο, η σχέση των δύο γυναικών περνούσε κρίση.
«Θες να με διώξεις από το σπίτι; Θα σε πονέσω με τον χειρότερο τρόπο», φέρεται να είχε πει τότε η Μουρτζούκου, στην μητέρα του Παναγιώτη.
Το αν πείραξε ή όχι το αγόρι, αναμένεται να «φωτιστεί» μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οπότε αναμένονται τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστής, για το θάνατο του Παναγιωτάκη.
Νέες καταγγελίες για απόπειρες δολοφονίας βρεφών
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, μετά τη δημοσιοποίηση της φρικτής αυτής υπόθεσης, έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες για απόπειρες δολοφονίας βρεφών. Και όχι μόνο στην Ελλάδα…
Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν η Ειρήνη Μουρτζούκου βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας στην Πάτρα για να καταθέσει το απολογητικό της υπόμνημα για τα φρικτά εγκλήματα, με θύματα μικρά παιδιά.
Πηγή: www.newsit.gr