Ελλάδα

Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών – Δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι σε προπόνηση

Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi




Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που είχε σε προπόνηση.

Ο νεαρός αθλητής φέρεται να δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σύμφωνα με πληροφορίες του Neakriti. 

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 19χρονος αθλητής παραμένει για αρκετές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Διπλωματικές πηγές: Ανανέωση του προγράμματος βίζα-εξπρές σε ελληνικά νησιά για Τούρκους

admin

Ρόδος: Ο ρόλος κάθε μέλους του κυκλώματος πολεοδόμων – Ο αναπληρωτής διευθυντής, η μηχανικός και η προϊστάμενη του τμήματος

admin

Ειρήνη Μουρτζούκου – «Το περιμέναμε να είναι ύποπτη, μπήκε ανθρώπινο χέρι σίγουρα στον θάνατο του παιδιού» λέει η μητέρα του Παναγιωτάκη

admin