Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που είχε σε προπόνηση.
Ο νεαρός αθλητής φέρεται να δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σύμφωνα με πληροφορίες του Neakriti.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο 19χρονος αθλητής παραμένει για αρκετές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πηγή: www.newsit.gr