Ελλάδα

Χανιά: Οι «τουρίστριες» ήταν εφοριακοί – Σαφάρι ελέγχων της ΑΑΔΕ στα μαγαζιά της πόλης

Εντατικοί έλεγχοι σε καταστήματα στα Χανιά πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ. Οι δύο γυναίκες υπάλληλοι, με ανεπίσημη εμφάνιση και τσάντες πλάτης, σαν τουρίστριες, έκαναν ελέγχους σε επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ προσέγγιζαν πελάτες που μόλις είχαν βγει από καταστήματα, κρεοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία, ζαχαροπλαστεία στα Χανιά, ρωτώντας αν τους δόθηκε απόδειξη, ενώ έμπαιναν και μέσα στα μαγαζιά, αναζητώντας τα παραστατικά.

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ οι έλεγχοι πρόκειται να εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, στο πλαίσιο κεντρικού σχεδιασμού της ΑΑΔΕ για τους τουριστικούς προορισμούς.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκλονίζει η 14χρονη που πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης στο Κερατσίνι: «Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»

admin

Κέρκυρα: Κλειστή η κουζίνα στο γηροκομείο μετά από έλεγχο επιθεωρητών δημόσιας υγείας

admin

Χαλκιδική: Σφραγίστηκε γνωστό beach bar για καταπάτηση αιγιαλού – Χιλιάδες καταγγελίες στο MyCoast

admin