Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Βίντεο ντοκουμέντο με την Porsche που μετέφερε τον δολοφόνο του Πολωνού καθηγητή

Την διαδρομή του 35χρονου με Porsce, ο οποίος κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή, και των τριών συνεργών του, που φέρονται να εμπλέκονται στο έγκλημα, εξετάζουν οι αρχές.

Πρόκειται για μία διαδρομή που έκαναν οι δράστες προς το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής την 4η Ιουλίου. Ο 35χρονος και μαζί με τους 3 φερόμενους συνεργούς του, παρακολούθησαν τον Πολωνό καθηγητή με ενοικιαζόμενη Porsche, η οποία εν τέλει… τους «πρόδωσε».

Βίντεο ντοκουμέντα από το δρομολόγιο των δραστών της δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή έφερε στο φως το newsit.gr. Στα πλάνα φαίνεται το ενοικιαζόμενο όχημα που κινείται στο δρόμο έχοντας αναπτύξει χαμηλή ταχύτητα

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος σύντροφος της 43χρονης πρώην συζύγου του Πολωνού καθηγητή, φέρεται να είχε στρατολογήσει τους τρεις συνεργούς, λέγοντάς τους ότι απλά θα εκφοβίσουν τον εκλιπόντα.

Στη συνέχεια νοίκιασε την Porsche, που αποδείχθηκε τελικά λανθασμένη κίνηση, καθώς εντοπίστηκε από τις αρχές και ταυτοποιήθηκε μέσω της εταιρείας ενοικίασης, οδηγώντας σε δύο από τους τρεις συνεργούς του.

Με το πολυτελές γκρι αυτοκίνητο φέρονται να παρακολουθούσαν τον καθηγητή. Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν υλικό και από την περιοχή του Χαϊδαρίου όπου εντοπίστηκαν οι δράστες. Μάλιστα εκεί ήταν αρχικά το σχέδιό τους να τον δολοφονήσουν.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο Χαϊδάρι για συνεδρία σε παιδοψυχολόγο με τα παιδιά και την πρώην σύζυγό του. Οι δράστες μάλιστα, φέρεται να παρακολούθησαν την διαδρομή του Πολωνού από το Χαϊδάρι έως την Αγία Παρασκευή, όπου και τελικά τον εκτέλεσαν.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την εκτέλεση του καθηγητή, ο δολοφόνος δεν έφυγε με το νοικιασμένο πολυτελές τζιπ, αλλά με λεωφορείο μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί μεταξύ στο Ναύπλιο.

Η κατάθεση του 35χρονου

Κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (17.07.2025) ο 35χρονος σύντροφος της 43χρονης πρώην σύζυγο του Πολωνού καθηγητή, ως φυσικός αυτουργός για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή.

Τόσο ο ίδιος ο 35χρονος όσο και η 43χρονη νυν σύντροφός του, και πρώην σύζυγος του εκλιπόντος Πολωνού καθηγητή πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν τη ερχόμενη Δευτέρα, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση της δολοφονίας που σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή την 4η Ιουλίου.

Ο 35χρονος στην κατάθεση που έδωσε σήμερα, υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε το ανήλικο παιδί του, που ζούσε μαζί του και μαζί με την 43χρονη οικονομολόγο και τα παιδιά της στο διαμέρισμα της Αγίας Παρασκευής, για να αντλήσει πληροφορίες για το πού βρισκόταν η σύντροφός του και ο καθηγητής.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία ακόμα άτομα που συμμετείχαν στην εκτέλεση του σχεδίου δολοφονίας, είναι δύο άτομα από Αλβανία, μεταξύ των οποίων ο ένας ανήλικος κι ένας από τη Βουλγαρία είχαν αναλάβει τους ρόλους τους της 4η Ιουνίου όπου πραγματοποιήθηκε η δολοφονία.

Οι δύο πρώτοι είναι εκείνοι που συνόδεψαν με το Porsche Cayenne, τον 35χρονο στο σημείο της δολοφονίας και ο τρίτος προσπάθησε να δημιουργήσει το κατάλληλο άλλοθι για τον εκτελεστή με το πιστόλι tokarev.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαφανίστηκε η 19χρονη Βασιλική από τη Μαγούλα

admin

Λουτράκι: «Βουτιά θανάτου» για 83χρονη Ισραηλινή από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου

admin

Αγία Παρασκευή: Τα λάθη που πρόδωσαν τον δολοφόνο του καθηγητή και η φωτογραφία που «έκαψε» την ηθικό αυτουργό

admin