Την ολοκλήρωση της κατασκευής 16 διαμερισμάτων για τη στέγαση των γιατρών στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου έκανε γνωστή ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο X το πρωί της Δευτέρας (10.2.25).
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης το έργο της κατασκευής των 16 διαμερισμάτων για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας στη Μύκονο, υλοποιήθηκε ε στο πλαίσιο σύμβασης δωρεάς που εκκρεμούσε για χρόνια και που τελικά υπεγράφη τον Αύγουστο του 2024 μεταξύ εμού, του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστου Ροιλού και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙ» της οικογένειας Δακτυλίδη.
«Με την δωρεά αυτή ενισχύεται η δράση και τα μέτρα αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος, που λαμβάνει η κυβέρνηση μας, για τους ανθρώπους του συστήματος υγείας, που μετακινούνται στις τουριστικές περιοχές για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος τους καλοκαιρινούς μήνες», τονίζει ο υπουργός Υγείας.
Και επισημαίνει: «Παρόμοιες πρωτοβουλίες έχουμε ξεκινήσει και σε άλλα νησιά που αντιμετωπίζουν παρόμοιο μεγάλο στεγαστικό πρόβλημα».
Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή των 16 διαμερισμάτων άνωθεν του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και εξοπλίστηκαν πλήρως, με σκοπό την στέγαση των ιατρών και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του.
Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο σύμβασης δωρεάς που εκκρεμούσε για… pic.twitter.com/4R8g4MxbmK— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 10, 2025
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 10, 2025
«Ευχαριστώ θερμά, για μία ακόμα φορά, την οικογένεια Δακτυλίδη, όπως και όλους τους δωρητές που στηρίζουν το ΕΣΥ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Πηγή: www.newsit.gr