Έγκλημα Περιστέρι: Σε ποιον ηθοποιό ανήκει η καφετέρια (video)..!!

Η μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα μέσα σε καφετέρια πασίγνωστου ηθοποιού στο Περιστέρι έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Μάνος Παπαγιάννης.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης ιδιοκτήτης της καφετέριας, από τη στυγερή δολοφονία, που έγινε μπροστά στα μάτια των πελατών του μαγαζιού του.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Δυο νεαροί άνδρες έπιναν καφέ στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι κάποια στιγμή απ’ ό,τι φαίνεται προέκυψε έντονος διαπληκτισμός, με αποτέλεσμα ο δράστης να χάσει την ψυχραιμία του, να πυροβολήσει στον αέρα και αμέσως μετά να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του θύματος και να πυροβολήσει μία φορά.

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες στο κατάστημα, ενώ χαρακτηριστική είναι η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δολοφόνος.

Οι κάμερες δείχνουν τον εκτελεστή

Η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Το βιντεοληπτικό υλικό επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου Ιωάννας Παναγοπούλου:

Στον τόπο της ανθρωποκτονίας έσπευσε η δικηγόρος του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, που τυγχάνει και ιδιοκτήτης της καφετέριας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο Περιστέρι.

Η Ιωάννα Παναγοπούλου σε δήλωσή της αναφέρθηκε στο περιστατικό, για την ψυχολογική κατάσταση του Μάνου Παπαγιάννη και των υπαλλήλων της καφετέριας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη. Ο ηθοποιός και η γυναίκα του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το τραγικό συμβάν στην καφετέρια τους.

Πηγή: neaselida.gr