Ευ Ζην

Μήνας γαστρονομίας στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας μεγάλου γαστρονομικού ενδιαφέροντος στο βραβευμένο ξενοδοχείο.

Αριστοτεχνικές δημιουργίες με αστέρι Michelin στο Pelagos, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στην Taverna37 και το καλύτερο brunch της πόλης στο Mercato: Με μια δελεαστική γκάμα εποχικών και συνεργατικών γευστικών εμπειριών, ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας ένδοξος γαστρονομικός μήνας στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Pelagos

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Pelagos επιστρέφει δημιουργικά στο πλαίσιο του «Friends of Pelagos». Στις 26 και 27 Μαρτίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τέχνη του Γάλλου σεφ Emmanuel Renaut και του Chef de Cuisine George Dospras από το εστιατόριο Lauda του Andronis Boutique Hotel στη Σαντορίνη.

Έχοντας κερδίσει τρία αστέρια Michelin και ένα Meilleur Ouvrier de France (Βραβείο Καλύτερου Τεχνίτη Γαλλίας) ο Emmanuel Renault έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον ταλαντούχο George Dospras για να συνεργαστούν με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef του Pelagos, Luca Piscazzi και την ομάδα του. Όλοι μαζί θα επιμεληθούν και θα δημιουργήσουν από κοινού ένα αποκλειστικό μενού, με κόστος 170€ ανά άτομο, αναδεικνύοντας την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας με έμπνευση από τη Μεσόγειο.

Taverna37

Την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα οικογενειακό μενού με ζωηρά ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρεμένα θαλασσινά και σαρακοστιανά, με κόστος 95€ ανά άτομο, ενώ η Δευτέρα 25 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στο παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά σε δημιουργικές παραλλαγές.

Mercato

Προς τιμήν της Καθαράς Δευτέρας, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, το Mercato θα προσφέρει στις 18 Μαρτίου ένα ξεχωριστό brunch μενού με θαλασσινά, με κόστος 110€ ανά άτομο.

Πηγή: www.tlife.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γνωστές και εντυπωσιακές παραλίες στην Ελλάδα που είναι όμως και επικίνδυνες

admin

Συνταγή για κοτόπουλο με μέλι

admin

Είναι η Σέριφος το τέλειο ελληνικό νησί; Οι New York Times το πιστεύουν | in.gr

admin