Η Μαρίνα Καλογήρου βρέθηκε προσκεκλημένη της εκπομπής του Action 24 ««Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές της παιδικής ηλικίας της.
Μαρίνα Καλογήρου: «Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί»
«Πέρασα άσχημα στην παιδική μου ηλικία. Η κακοποίηση που βίωσα δεν ήταν μόνο ψυχολογική και σωματική. Ήταν σεξουαλική. Από τα 4 έως τα 14. Από τέσσερις διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας με κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση», είπε αρχικά η Μαρίνα Καλογήρου.
Η Μαρίνα Καλογήρου ανέφερε επίσης: «Νόμιζα – μέχρι πρόσφατα – ότι δεν μου είχε αφήσει τίποτα αυτό το πράγμα. Είχα κάνει 200 χρόνια ψυχοθεραπεία, φαινόταν να είναι όλα εντάξει. Και ξαφνικά κατάλαβα πως όχι μόνο δεν είναι εντάξει, αλλά ότι έχει αφήσει μέσα μου έναν κακοποιητή».
Μαρίνα Καλογήρου: «Οι άνθρωποι που με κακοποίησαν ήταν δύο φίλοι της οικογένειας και δυο συγγενείς»
Η Μαρίνα Καλογήρου είπε στη συνέχεια: «Οι άνθρωποι που με κακοποίησαν ήταν δύο φίλοι της οικογένειας και δυο συγγενείς. Δεν θυμάμαι να μου είχαν πει να μην το πω πουθενά, αλλά μπορεί και να μου το είχαν πει.
Αυτό που θυμάμαι είναι να αντέχω. Το ότι έχω εισπράξει κακοποίηση και ότι το έχω μέσα μου το κατάλαβα πριν από έναν μήνα. Δεν το είχα μπλοκάρει, πίστευα ότι δεν μου έχει αφήσει κάτι μέσα μου κακό».
Μαρίνα Καλογήρου: «Ζούσα μία φρικτή κατάσταση την οποία έκανα ότι δεν τη ζούσα»
Κλείνοντας, η Μαρίνα Καλογήρου είπε: «Με επηρέασε τρομερά. Έχω μια συγκλονιστική ψυχοθεραπεύτρια, το βρήκαμε κατά λάθος. Βρήκαμε την ωραιοποίηση που κάνω στη ζωή, εγώ είχα σημαία την αλήθεια και ξαφνικά κατάλαβα ότι λέω ψέματα και στον ίδιο μου τον εαυτό, κάνω focus μόνο στο καλό.
Μέσω της ωραιοποίησης το βρήκαμε. Καταλάβαμε ότι εγώ ζούσα μία φρικτή κατάσταση την οποία έκανα ότι δεν τη ζούσα, σώπαινα και έφτιαχνα έναν δικό μου φανταστικό τρόπο».
Πηγή: www.in.gr