Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Τον είδα να βιάζει τη γυναίκα μου, θόλωσα και τον σκότωσα (Photo)..!!

Η σύζυγος του άνδρα που ομολόγησε ότι σκότωσε και ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του 24χρονου Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας κατέθεσε ότι όταν ξύπνησε, στο πατρικό της, είδε μπροστά της τον ποδοσφαιριστή να τρίβει το πέος του. Στη συνέχεια ο άνδρας της τον μαχαίρωσε.

«Η Κριστιάνα επιβεβαιώνει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Ντανιέλ, αλλά δεν είχε προλάβει να τη βιάσει. Ήταν μεθυσμένη κοιμόταν και σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο. Όταν τον είδε από πάνω της άρχισε να ουρλιάζει» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας ο θάνατος προκλήθηκε από μαχαιριές. Ο ποδοσφαιριστής ήταν μερικώς αποκεφαλισμένος και τα γεννητικά όργανα του αφαιρέθηκαν μετά το θάνατό του.

Πριν δολοφονηθεί, το θύμα είχε κληθεί από την οικογένεια του επιχειρηματία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κουριτίμπα στις 26 Οκτωβρίου για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 18α γενέθλια της κόρης του ζευγαριού.

Την επόμενη μέρα ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε να κοιμηθεί. «Έχασα τον έλεγχο όταν είδα τον Ντανιέλ να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω στη γυναίκα μου. Βρήκα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλειδωμένη. Όταν την άνοιξα τον είδα να την βιάζει» είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

?⚪️⚫️⚽️

A post shared by Daniel Corrêa (@danielcorrea31) on

Πηγή: topontiki.gr