Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα όταν αντίκρισε τον Γιώργο Ρουπακιά..!!

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των απολογιών των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα όταν αντίκρισε τον Γιώργο Ρουπακιά τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του γιου της, Παύλου στην δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, από το σπίτι του όπου διαμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του πριν από περίπου τρία χρόνια, από την πλαϊνή πόρτα της δικαστικής αίθουσας ενώ η ακροαματική διαδικασία είχε ήδη ξεκινήσει.

Η μητέρα του άτυχου μουσικού ταράχτηκε μόλις είδε τον κατηγορούμενο ενώ δικοί της άνθρωποι έσπευσαν να της προσφέρουν νερό και να της κάνουν αέρα ενώ στο ερώτημα της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη αν χρειάζεται βοήθεια ή αν επιθυμεί να βγει εκτός αίθουσας, η απάντηση ήταν πως απλά ταράχτηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μάγδα Φύσσα  βγήκε από τη δικαστική αίθουσας και με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να ηρεμήσει.

Σήμερα  έχει προγραμματιστεί η έναρξη των απολογιών για την δολοφονία του άτυχου μουσικού, στις 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Δεκατέσσερις  από τους συνολικά  18 κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονία του Παύλου Φύσσα κάθονται αυτή τη στιγμή στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ανάμεσά τους και ο Γ. Ρουπακιάς ο οποίος έκανε την εμφάνισή του μετά από πολύ καιρό καθώς είχε επιλέξει να εκπροσωπείται από το συνήγορο του.

Πηγή: newsbeast.gr