Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: Κανένα αποτύπωμα του 33χρονου στο μαχαίρι..!!

Σε κανένα αντικείμενο του κοσμηματοπωλείο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του Ζακ.

Αιχμές για τον τρόπο που γίνεται η αστυνομική έρευνα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου άφησε η δικηγόρος της οικογένειας Άννυ Παπαρούσσου.

«Κανένας μάρτυρας δεν έχει κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον Ζακ Κωστόπουλου» δήλωση η δικηγόρος στο ραδιόφωνο του News 24/7.

Η βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης είναι τουλάχιστον «περίεργη» ανέφερε η κ. Παπαρούσσου ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έχουν κληθεί μάρτυρες να καταθέσουν για την ΕΔΕ.

Η δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τα αποτυπώματα του 33χρονου να μην έχουν βρεθεί σε κανένα αντικείμενο στο κοσμηματοπωλείο, ούτε και στο μαχαίρι.

Ο ισχυρισμός της οικογένειας ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί ενισχύεται από τα ευρήματα, καθώς ο 33χρονος δεν άγγιζε κανένα από τα αντικείμενα μεγάλης αξίας που είχε μέσα το κατάστημα.

Η κ. Παπαρούσσου πρόσθεσε ακόμα στις δηλώσεις της ότι από το οπτικό υλικό που έχει συλλεχθεί φαίνεται ότι ο Ζακ ήταν σε κατάσταση ταραχής πριν ακόμα μπει στο κοσμηματοπωλείο και ότι υπάρχουν πρόσωπα που ήταν μαζί του τα λεπτά πριν τον θάνατό του αλλά ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: in.gr