Διαμαρτυρία για τα διπλώματα οδήγησης – «Στον αέρα» 50.000 νέοι οδηγοί..!!

Συγκέντρωση πραγματοποιούν από το πρωί της Τρίτης στη Λεωφόρο Μεσογείων οι εκπαιδευτές οδηγών με τα οχήματά τους, οι οποιοί διαμαρτύρονται καθώς η απεργία των εξεταστών οδήγησης, έχει παγιδεύσει χιλιάδες υποψήφιους οδηγούς.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν από το πρωί της Τρίτης στη Λεωφόρο Μεσογείων οι εκπαιδευτές οδηγών με τα οχήματά τους, οι οποίοι διαμαρτύρονται καθώς η απεργία των εξεταστών οδήγησης έχει παγιδεύσει τουλάχιστον 50 χιλιάδες υποψήφιους οδηγούς να μην μπορούν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης.

Στον «αέρα» βρίσκονται οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών, καθώς από την 1η Οκτωβρίου η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), έχει κηρύξει απεργία. Από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί χαμός καθώς έχουν μπλοκαριστεί οι δρόμοι εξαιτίας της κινητοποίησης με 400 αυτοκίνητα σχολών οδήγησης να φτάνουν στο Σύνταγμα γύρω στις 11.

Η ανακοίνωση του ΟΣΥΑΠΕ στις 01/10/18

Με περισσό θράσος ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών επανέρχεται… για να μας πει και πάλι ότι το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις» βρίσκεται σε επεξεργασία…

Μόνο, που δεν γίνεται πιστευτός, γιατί τα ίδια μας είπε και στις 2 Μαΐου 2018.

Και επειδή από ότι φαίνεται η ρύθμιση χρειάζεται πολύ επεξεργασία!!! οι συνάδελφοι εξεταστές οδήγησης παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες!!!

Τέλος επειδή τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, όσον αφορά τα λεγόμενα στο σημερινό έγγραφο του γενικού γραμματέα προκαλούμε τον υπουργό Υποδομών που εδώ και εδώ χρόνια αρνείται όχι μόνο να λύσει το πρόβλημα, να εξασφαλίσει την ορθή εκτέλεση του έργου των εξετάσεων και να διασφαλίσει την οδική ασφάλεια αλλά και να μας συναντήσει, να μας πει πότε και που μας συνάντησε; Γιατί φανταζόμαστε ότι δεν μας βλέπει στον ύπνο του…

Προχωρήστε σε λύσεις και σε πληρωμή των συναδέλφων. Όχι άλλες υποσχέσεις. Δεν γίνεστε πιστευτοί. Οι συνάδελφοι στο χιλιοπαιγμένο έργο δίνουν την δική τους απάντηση: Συνέχιση της αποχής

Σημειώνεται τέλος ότι οι εκπαιδευτές οδηγών πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών και στη συνέχεια κατευθύνονται στην Βουλή με σκοπό να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Πηγή: tanea.gr