Διακοπές στην Κρήτη για τον Μίστερ Μπιν..!!

Ο Ρόουαν Ατικνσον, ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο από τον ρόλο του γκαφατζή και… αμίλητου Μίστερ Μπιν επέλεξε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα για τις πρώτες καλοκαιρινές του διακοπές.

Την Κρήτη επέλεξε για τις σύντομες διακοπές που έκανε στις αρχές του καλοκαιριού ο Μίστερ Μπιν.

Σύμφωνα με το e-kriti.gr, ο Ρόουαν Ατικνσον, ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο από τον ρόλο του γκαφατζή και… αμίλητου Μίστερ Μπιν επέλεξε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα για τις πρώτες καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Μίστερ Μπιν φαίνεται πως λατρεύει την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά. Τον περασμένο χρόνο δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει αποκτήσει ένα σπίτι στην Ανδρο, όπου περνά ώρες ξεγνοιασιάς μαζί με τη νέα του οικογένεια.

Ο Ρόουαν Ατκινσον έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά την κατά 33 χρόνια μικρότερή του, επίσης ηθοποιό Λουίζ Φορντ με την οποία απέκτησαν ένα παιδί το 2017. Ο μίστερ Μπιν έχει δύο ακόμη παιδιά, ενήλικα και τα δύο, από τον πρώτο του γάμο.

Ο Μίστερ Μπιν, με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών, φαίνεται πως έχασε το αρχοντικό στο Οξφορντσάιρ ως μέρος του διακανονισμού για το διαζύγιό του με την πρώην make-up artist του BBS, Σουνέτρα Σάστρι.

Πηγή: in.gr