Κρήτη: Δείτε τη διάσωση της 18χρονης από τους δυο ψαράδες – Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας..!!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ψαράδων που έσωσαν 18χρονη: «Ήθελε ο Θεός να σωθεί η κοπέλα. Κάναμε κάτι που θα έκανε κάθε άνθρωπος. Η κοπέλα μάς είπε πως εάν αργούσαμε δέκα λεπτά, ίσως να μην ζούσε».

Η 18χρονη Κατερίνα έπεσε στη θάλασσα από μια λάθος κίνηση. Τα κύματα την παρέσυραν για ώρες, ενώ ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικά άκουσαν τις εκκλήσεις της κάποιοι ψαράδες. “Αυτό που αποκόμισα εγώ από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή, είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να σου συμβεί. Και το σπουδαιότερο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μια σειρά γεγονότων που μου συνέβησαν με έφεραν στο συγκεκριμένο σημείο, την κατάλληλη στιγμή!!!, λέει ο ένας από τους δυο ψαράδες, ο Γιώργος Σειραδάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου, στο βίντεο που ανάρτησε με τη διάσωση της κοπέλας.

Ο Γιώργος μαζί με τον φίλο του, Γιώργο Δουνάκη,  βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και έσωσαν από βέβαιο θάνατο τη νεαρή κοπέλα στα ανοιχτά του Αγίου Νικολάου.

Η 18χρονη Κατερίνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου. Η φωτογραφία της ξανθιάς, γαλανομάτας κοπέλας βγήκε παντού, μέσα από το Alert από “Το χαμόγελο του παιδιού”.

Κι ήταν μια παρέα ψαράδων, που θα έδινε τη λύση του μυστηρίου και τελικά θα κατάφερνε να σώσει την σοκαρισμένη κοπέλα. Όπως η ίδια είπε στη συνέχεια, είχε βρει βόλτα κοντά στη θάλασσα. Μια λάθος κίνηση όταν προσπάθησε να πιάσει την τσάντα της, την έφερε στο νερό. Κάπως έτσι, ξεκίνησε η πιο απίστευτη περιπέτεια…

Δείτε καρέ-καρέ τη διάσωση της νεαρής κοπέλας: 

Δείτε επίσης πώς περιέγραψαν στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, τις στιγμές της διάσωσης, οι ήρωες ψαράδες.

“Όταν την ανεβάσαμε πάνω στη βάρκα, έτρεμε τρία – τέσσερα λεπτά, κοιτούσε κάτω, ήταν χαμένη εντελώς. Τόσο μακριά από την ακτή ήταν απίστευτο που την βρήκαμε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι… Μας είπε ότι ήταν στη θάλασσα από τις 12.00 το μεσημέρι, ήταν 12 ώρες στο νερό”…

Πηγή: eparxies.gr