Δασκάλα επέπληξε 6χρονο επειδή…φίλησε συμμαθητή του..!!

Η δασκάλα φέρεται να ανέφερε στο εξάχρονο αγόρι πως αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ κακό και πως δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά ένα αγόρι να φιλάει άλλο αγόρι.

Απίστευτο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού που αγγίζει τα όρια της κακοποίησης, όχι από μαθητή προς συμμαθητή του, αλλά από εκπαιδευτικούς σε βάρος εξάχρονου αγοριού, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το εξάχρονο αγοράκι δέχθηκε αυστηρή επίπληξη από τη δασκάλα του και παραπέμφθηκε στη διευθύντρια για επιβολή τιμωρίας. Κι αν αναρωτιέστε ποιο ήταν το ατόπημα του παιδιού… τόλμησε να φιλήσει συμμαθητή του!

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αγοράκι επέστρεψε στο σπίτι από το δημοτικό σχολείο όπου φοιτά στη Λάρνακα, φοβισμένο, αναστατωμένο και φορτωμένο ενοχικά αισθήματα, θεωρώντας ότι είχε κάνει κάτι μεμπτό.

Προσέδωσαν και σεξουαλικό περιεχόμενο

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει ότι στο πλαίσιο του παιχνιδιού στο μάθημα της γυμναστικής ο γιος της φίλησε ένα άλλο αγοράκι, γεγονός που φαίνεται να εξόργισε τη δασκάλα, η οποία έδιωξε το παιδί από το μάθημα, παραπέμποντάς το αρχικά σε άλλη δασκάλα και κατόπιν στην ίδια τη διευθύντρια.

Η δασκάλα φέρεται να ανέφερε στο εξάχρονο αγόρι πως αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ κακό και πως δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά ένα αγόρι να φιλάει άλλο αγόρι.

Την ίδια αντιμετώπιση είχε το παιδάκι και από τη δεύτερη δασκάλα στην οποία παραπέμφθηκε, αλλά και από τη γραμματέα του σχολείου, που ανήγαγαν μια πράξη τρυφερότητας σε ανωμαλία, προσδίδοντάς της μάλιστα σεξουαλικό περιεχόμενο.

Πιο ήπια στον χειρισμό της υπόθεσης ήταν η διευθύντρια του σχολείου, η οποία δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Η μητέρα του παιδιού προτίθεται σε πρώτο στάδιο να αποστείλει επιστολή στη διευθύντρια του σχολείου, με την οποία ήδη είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση, με και θα ζητά όπως η διεύθυνση του σχολείου επιστήσει την προσοχή του εκπαιδευτικού προσωπικού στον χειρισμό ανάλογων περιστατικών στο μέλλον.

Πηγή: Philenews