Χανιά: Γιαγιά με πέντε ανήλικα εγγόνια ζει σε τρώγλη και χρειάζεται την βοήθειά μας..!!

Μια ηρωική γιαγιά στα Χανιά έχει πάρει υπό την προστασία της τα 5 ανήλικα εγγόνια της και καθημερινά παλεύει με ότι δυνάμεις έχει για να τα μεγαλώσει.

Ωστόσο οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές καθώς τα έξι μέλη της οικογένειας μοιράζονται ένα ετοιμόρροπο σπίτι 55 περίπου τμ. στην Αγία Μαρίνα. Μάλιστα οι δοκιμασίες για την γιαγιά και τα εγγόνια δεν σταματούν εδώ, καθώς πριν από λίγο διάστημα η μικρή εγγονή Στέλλα υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, ενώ εκκρεμεί εγχείρηση και άλλου μέλους της οικογένειας που θα πραγματοποιηθεί μάλλον στα τέλη Αυγούστου. Ευτυχώς η μικρή Στέλλα είναι καλύτερα στην υγεία της, αλλά είναι άμεση η ανάγκη για βοήθεια στην οικογένεια καθώς είναι ζωτικής σημασίας ένα σπιτικό αγαπημένο αλλά και κατάλληλο ώστε να μεγαλώνουν με ασφάλεια, όπως αναφέρεται στη σελίδα του Φιλανθρωπικού οργανισμού “Κρήτες βοήθεια και αλληλεγγύη”.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν σκοπό μέσα στον Ιούνιο να ξεκινήσουν με τη βοήθεια εθελοντών εργασίες αποκατάστασης του σπιτιού και ζητάνε τη βοήθεια όλων μας.

Χρειάζονται μπετά, επισκευαστικά υλικά, κουφώματα και μαραγκοί. Όποιος μπορεί να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει με την κ. Τόνια Σταματάκη.

Πηγή: eparxies.gr