Αθλητικά Νέα

Αυγενάκης για το πρόβλημα πρόσβασης του Καπελλάκη: «Ήταν λάθος και δεν θα επαναληφθεί»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων Karteros Beach Sports Center στην Κρήτη, αλλά κατά τη διάρκεια του αγιασμού υπήρξε ένα πρόβλημα την πρόσβαση για ΑμεΑ.

Ο πρόεδρος της Ελληνική Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, δεν μπορούσε να ανέβει στην εξέδρα που είχε εγκατασταθεί για τον αγιασμό και ο Αυγενάκης έσπευσε να παραδεχθεί το λάθος, με σχετική ανάρτησή του στα social media.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Ήταν λάθος και δεσμεύομαι πως δεν θα επαναληφθεί! Τέτοια εικόνα, όπως η μη πρόνοια πρόσβασης του Προέδρου της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee, Γιώργου Καπελλάκη, στην πρόχειρη εξέδρα για τον αγιασμό των εγκαταστάσεων Karteros Beach Sports Center, τέτοια παράλειψη δεν θα ξανασυμβεί. 
H κουλτούρα συμπερίληψης είναι φιλοσοφία μας από την πρώτη ημέρα στο υφυπουργείο Αθλητισμού, αλλά και βασικός άξονας πολιτικής της Κυβέρνησής μας.

Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι αθλητές ΑμεΑ. Και το αναγνωρίζουν. Το δήλωσε, αμέσως μετά, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο ίδιος ο Γιώργος Καπελλάκης, τον οποίο ευχαριστώ θερμά: “Με τις συμπεριφορές σας μας αντιμετωπίζετε ίσα. Ήταν μεγάλο παράπονό μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είχαμε ίση αντιμετώπιση και με σένα τη βρήκαμε, Λευτέρη Αυγενάκη. Κι είναι πολύ βασικό αυτό, όχι μόνο για τους Αθλητές με Αναπηρία, αλλά για όλη την κοινωνία”».

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News