Auto-Moto

Lynk & Co 01: Στην Ελλάδα και σε Plug-in hybrid

Μετά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του 01, η Lynk & Co λανσάρει στην Ελλάδα και την ανανεωμένη έκδοση του 01 Plug-in hybrid.

Το μοντέλο απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρικούς πελάτες.

Το κινητήριο σύνολο plug-in hybrid αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.5lt και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας συνδυαστικά 276 ίππους (206 kW) και 535 Nm ροπής.

Μάλιστα, με μπαταρία 14,1 kWh είναι σε θέση να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 75 χιλιόμετρα, πολύ καλή για καθημερινές αποστάσεις.

Η μέση κατανάλωση είναι 0,9 λίτρα/100χλμ. και οι εκπομπές CO2 μόλις 20 γρ./χλμ., πληρώντας τα κριτήρια για φορολογική απαλλαγή σε εταιρικά οχήματα στην Ελλάδα.

Διαθέτει αναβαθμισμένο λογισμικό με έναν από τους ταχύτερους επεξεργαστές στην αυτοκινητοβιομηχανία, νέα κεντρική οθόνη αφής HD 15,4 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ευκρίνειας, νέα φυσικά πλήκτρα στο τιμόνι, συμβατότητα με over-the-air (OTA) ενημερώσεις και εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης, πολυμέσων και παραμετροποίησης.

Σχεδιαστικά ξεχωρίζει με τη νέα γυαλιστερή μαύρη μάσκα, τις νέες ζάντες αλουμινίου και τα LED πίσω φωτιστικά σώματα.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Core προς 45.990 ευρώ και More προς 49.990 ευρώ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εγκαταστάσεις υδρογόνου της Motor Oil με το υδρογονονίκητο Toyota Mirai

admin

Jeep: Η αεροδυναμική του νέου Compass στοιχείο που το χαρακτηρίζει

admin

Η Alfa Romeo Junior, υβριδική, υβριδική τετρακίνητη ή ηλεκτρική και πανίσχυρη Veloce

admin