Τη μία μέρα με καλές καιρικές συνθήκες, χθες, και την άλλη, σήμερα, με βροχή στη Σαγκάη, όπου είχαμε διπλό αγώνα, 10ο χθες και 11ο σήμερα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula E.
Αυτό που διαπιστώνουμε από τους αγώνες με ηλεκτρικά μονοθέσια, είναι ότι υπάρχουν μεγάλες εναλλαγές στον αγώνα και διαφορετικές συνθέσεις στο βάθρο.
Για παράδειγμα, χθες στον 10ο αγώνα η DS PENSKE έκανε το 1-2 με Γκέντερ και Βερνιέ, ενώ τρίτος ήταν ο Μπάρναρντ με NEOM McLaren, και σήμερα, στον 11ο αγώνα κέρδισε ο Κάσιντι με Jaguar και η Porsche έκανε το 2-3 με Βερλάιν και ντα Κόστα.
Το ενδιαφέρον κορυφώνεται πλησιάζοντας προς το τέλος της χρονιάς, με 4 αγώνες να απομένουν, δύο στο Βερολίνο και δύο στο Λονδίνο, όπου θα πέσει η αυλαία τέλη Ιουλίου.
Πηγή: www.newsit.gr