Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον φόνο της φοιτήτριας στη Ρόδο: «Τον είδα να την τρυπά στο λαιμό» (Videos)..!!

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους ο 21χρονος Έλληνας κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του άρχισε να τη χτυπά και εκείνος έφυγε από το δωμάτιο, όταν έπιασε το σίδερο.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν είδε να τη χτυπά με το σίδερο, αλλά άκουγε την άτυχη  κοπέλα να ζητά βοήθεια.

«”Θα την πληρώσουμε χρυσή” μου είπε. Eγώ δεν τον σταμάτησα γιατί είχα σοκαριστεί. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να την τρυπά στο λαιμό. Η Ελένη ήταν αναίσθητη .Εκεί του έλεγα σταμάτα, μην την σκοτώσεις. Μάλιστα με ρώτησε αν μπορούμε να βρούμε κανένα άλλο μαχαίρι», επισήμανε.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 21χρονος «κάρφωσε δύο φορές στο λαιμό και το πέταξε το μαχαίρι με δύναμη κάτω. Η Ελένη φώναζε βοήθεια μετά την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο. Είχε πιει νιτρικό στο γυμναστήριο και τον είχε πιάσει μανία».

Το γεγονός ότι η Ελένη είχε αμυχές από το μαχαίρι επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λεγόμενα των κατηγορουμένων δεν συνέπιπταν, δεν συμφωνούσαν ούτε στην ώρα που συνάντησαν την κοπέλα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος υποστηρίζει πως όταν τη μετέφεραν αναίσθητη στο αυτοκίνητο για να την πετάξουν εκείνη συνήλθε, φώναξε «θα σας πάω στην αστυνομία»  και  λιποθύμησε ξανά. Σύμφωνα με αυτή την κατάθεση, αποδεικνύεται ότι γνώριζαν πως ήταν ζωντανή.

Πώς άρχισε ο καυγάς

Ο 21χρονος είπε ότι αιτία του καβγά ήταν ότι η Ελένη είπε μπροστά στον Α. ότι της άρεσε πιο πολύ ο ίδιος ερωτικά: «Τα πήρε θόλωσε ο Α. της είπε δεν περνάνε σε μένα αυτά και τότε ξεκίνησε και την κοπανούσε με μπουνιές. Εγώ δεν επενέβην γιατί πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα ότι θα χτυπήσει και μένα Τη χτύπησε στο σαγόνι και η Ελένη λιποθύμησε».

Ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι «μπήκε στο δωμάτιο ο Μ.γυμνός από τη μέση και κάτω και της είπε «μωρή σ….σε έφερα εδώ πέρα και δεν θα μου κάτσεις; Εγώ δεν ασχολήθηκα, δεν ανακατεύτηκα. Μετά ο Μ. ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και της έδωσε μπουνιές».

Ποιος την πέταξε στον γκρεμό

21χρονος: «Τον βοήθησα να μεταφέρουμε την κοπέλα στο αμάξι με τη συνεννόηση να την πάμε στο νοσοκομείο .Της έριξε ένα σεντόνι στο κεφάλι για να μην φαίνεται έτσι όπως το έκανε. Η κοπέλα ήταν αναίσθητη .Είπαμε να την πάμε στο νοσοκομείο. Την βάλαμε να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Ο Α. οδηγούσε εγώ κάθισα πίσω».

19χρονος: «Συμφωνήσαμε να την πάμε στο νοσοκομείο, αφού το πρότεινα είπε ναι ο Μ., τη σήκωσε μόνος του από το κρεβάτι και την πήγε στο αυτοκίνητο. εγώ μόνο άνοιξα την πόρτα για να την βάλει . Ο Μ. οδήγησε το αυτοκίνητο και εγώ εκατσα πίσω στην καρότσα».

Στην ερώτηση «γιατί όταν αντελήφθης ότι δεν βγαίνετε στον κεντρικό δρόμο για τη Ρόδο δεν τον ρώτησες πού πάτε;», απάντησαν:

21χρονος: «Δεν τον ρώτησα γιατί είμαι χαζός, παίρνω μερικά φάρμακα και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές. Δεν ήξερα ότι θα την πετάξει στην παραλία, δεν πήγε το μυαλό μου».

19χρονος: «Εγώ την περιοχή δεν την ξέρω, κατάλαβα όμως όταν οδηγούσε μέσα σε κάτι δάση ότι δεν πάμε στη Ρόδο. Του χτύπησα από πάνω το αμάξι και του είπα «πού πας;». Δεν μου απάντησε».

Πηγή: topontiki.gr