Αναστάτωση στον Πειραιά : Εκκενώθηκε το Blue Star Horizon..!!

Εκατοντάδες επιβάτες εκκένωσαν το βράδυ της Τετάρτης το πλοίο Blue Star Horizon ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα. Στον Πειραιά βρίκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί που έχουν ερευνούν τους χώρους του πλοίου.

Aναστάτωση επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές και λιμενικές δυνάμεις καθώς το πλοίο Blue Star Horizon που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ για το Ηράκλειο εκκενώθηκε. Προηγήθηκε απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο και αμέσως το Λιμεναρχείο έδωσε εντολή να αποβιβαστούν όλοι οι επιβάτες του, πολλοί από τους οποίους πήγαιναν στην Κρήτη για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων, και να ερευνηθούν εξονυχιστικά οι εσωτερικοί του χώροι. Το τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας στο πλοίο έγινε λίγη ώρα προτού αυτό αναχωρήσει και ειδοποιήθηκε αμέσως η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αμέσως έφθασαν στην προβλήματα ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού που μπήκαν στο καράβι και ενημέρωσαν τον καπετάνιο για την κατάσταση. Δόθηκε εντολή σε όλους τους επιβάτες αλλά και στα αυτοκίνητα που υπήρχαν στο γκαράζ να αποβιβαστούν.

Πηγή: tanea.gr