Αίγιο: Εξιτήριο για τη γυναίκα που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια..!!

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων – που θα δείξουν εάν το μόλις 8,5 μηνών βρέφος που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στον οικισμό Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, γεννήθηκε νεκρό ή όχι, η 35χρονη μητέρα έλαβε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου νοσηλευόταν.

Η γυναίκα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, δεν έχει συλληφθεί καθώς ακόμα ο Εισαγγελέας δεν έχει ασκήσει δίωξη σε βάρος της. Οι ιστολογικές εξετάσεις είναι εκείνες που θα καθορίσουν την τύχη της 35χρονης.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό τότε η γυναίκα θα βρεθει αντιμέτωπη με κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα διωχθεί για ανθρωποκτονία, πραξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στην δικογραφία που παραμένει «ανοικτή», περιλαμβάνονται καταθέσεις μαρτύρων που πιστοποιούν πως η γυναίκα ήταν έγκυος χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν κάτω από ποιες συνθήκες γέννησε.

«Δεν πέταξα το βρέφος στα σκουπίδια»

Πριν από δύο μέρες, η 35χρονη μίλησε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Επέμεινε στην τηλεόραση του Star, ότι δεν πέταξε το βρέφος της στα σκοπύδια.

«Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει η 35χρονη.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Πηγή: tempo24.gr